Çözüldü VS Code prettier kaydedince CSS'i garip kaydediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Yer
İzmir
Selamlar. Sorum çok basit belki bilenler vardır. VS Code'da "code formatter" olarak Prettier kullanıyorum. Son 2 gündür CSS'i kaydettiğimde garip bir şekilde böyle kaydediyor. Nasıl eskisi gibi uzun şekilde kaydedebilirim?

Gitignore misali dosyaları umursamamasını sağlamak için bir seçeneği varmış. Bir göz atın.

Dosya Ekleri

• imadddge.png
    109,2 KB · Görüntüleme: 63
Gitignore misali dosyaları umursamamasını sağlamak için bir seçeneği varmış. Bir göz atın.
Hocam aslında istesem de CSS'i sal diyebiliyorum dediğiniz gibi ama Prettier ile CSS yazmak daha rahat oluyor. Büyük ihtimalle bir ayar var şu genişliğe veya şu kadar karaktere ulaşınca aşağı yazmaya başla diye onu bulamadım

Dediğim gibi çıktı.

Bu extensionu da kullanabilirsiniz. Adı "beautify". Ama kendisi artık güncellenmiyor. VS Code da deprecated olarak yazıyor ama yine de kurup deneyebilirsiniz.

Proje dizininde .prettierrc (Prettier config dosyası) oluşturarak sadece CSS dosyalarını etkileyecek biçimde ayarlayarak da yapılabilir. Tek bir projeyi etkiler.
JSON:
{
    "overrides": [
        {
            "files": "*.css",
            "options": {
                "printWidth": 500
            }
        }
    ]
}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…