Selamlar. Sorum çok basit belki bilenler vardır. VS Code'da "code formatter" olarak Prettier kullanıyorum. Son 2 gündür CSS'i kaydettiğimde garip bir şekilde böyle kaydediyor. Nasıl eskisi gibi uzun şekilde kaydedebilirim?
Hocam aslında istesem de CSS'i sal diyebiliyorum dediğiniz gibi ama Prettier ile CSS yazmak daha rahat oluyor. Büyük ihtimalle bir ayar var şu genişliğe veya şu kadar karaktere ulaşınca aşağı yazmaya başla diye onu bulamadımGitignore misali dosyaları umursamamasını sağlamak için bir seçeneği varmış. Bir göz atın.
Önceden kullanıyordum ama Prettier yetiyor bana. Zaten çözdüm sorunu da bir sıkıntı kalmaıd.Bu extensionu da kullanabilirsiniz. Adı "beautify". Ama kendisi artık güncellenmiyor. VS Code da deprecated olarak yazıyor ama yine de kurup deneyebilirsiniz.
.prettierrc (Prettier config dosyası) oluşturarak sadece CSS dosyalarını etkileyecek biçimde ayarlayarak da yapılabilir. Tek bir projeyi etkiler.{
"overrides": [
{
"files": "*.css",
"options": {
"printWidth": 500
}
}
]
}
scss gibi kaydetmiş galibaSelamlar. Sorum çok basit belki bilenler vardır. VS Code'da "code formatter" olarak Prettier kullanıyorum. Son 2 gündür CSS'i kaydettiğimde garip bir şekilde böyle kaydediyor. Nasıl eskisi gibi uzun şekilde kaydedebilirim?
Eki Görüntüle 1747216
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.