Fearlest
Hectopat
Daha fazla
İyi forumlar. Laptopumdan daha önceden karşılaşmadığım bi sorunla karşılaştım formatımı atmıştım. Formattan sonra oyunlarımı indirdim. CS:GO indirmiştim denemek için Aim Training mapine girdim. FPS 100'lerde olmasına rağmen takılmalar ve donmalar oluyordu. Normal şartlarda 60 FPS üstünde hiç takılma olmaması gerekiyordu daha sonra dikey senkronizasyonu açtım sabit 60 oldu ve çok akıcı oldu. Fakat bu sefer de mouse hareketleri bozulmuştu. Sağ sola dönerken keskin dönüşler yapmıyordu sanki fare ivmesi açık gibi ama kapalıydı. Dikey senkronizasyonu tekrar kapattığımda da 100 FPS olmasına rağmen takılmalar tekrar oluyordu. Fakat mouse düzeliyordu.
Şunu da söyleyeyim Shadow of Mordor'u indirdim aynı şekilde onda da aynısı oldu. VSYNC kapalıydı 35-40 FPS arası acayip kasma olurdu. VSYNC açtım yine aynı FPS olmasına rağmen bu sefer akıcıydı. Teşekkürler.
Şunu da söyleyeyim Shadow of Mordor'u indirdim aynı şekilde onda da aynısı oldu. VSYNC kapalıydı 35-40 FPS arası acayip kasma olurdu. VSYNC açtım yine aynı FPS olmasına rağmen bu sefer akıcıydı. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: