VTX R9 270 adrenalin driver "hata 182" hatası

Kedito

Hectopat
Daha fazla  
RAM
DDR4 8 GB 2400Mhz
SSD veya HDD modeli
1 TB Seagate Barracuda 7200Rpm
Ekran kartı
VTX R9 270 2 GB
Anakart
Msi A320m PRO VH
İşlemci
AMD R3 1300X
Arkadaşlar merhaba benim bir arkadaşım 2. el hazır kasa aldı içinde R3 1300X, VTX model AMD R9 270 var. Bilgisayarı formatladım sonrasında AMD sitesinden güncel driver indirdik ama hata 182 kodu verdi kuramadım bunun bir çözümü var mıdır kart bozuk olabilir mi? Eğer bozuksa iade edeceğiz. Ürünü dolap.com'dan aldık parasını daha vermedik.

Ek olarak AMD catalyst™ 15.7.1 sürücüsünü indirip kurabildik sorun çıkmadı ama oyun testi yapamadık zamanımız kalmadı yarın oyun testi deneyeceğim. Neden adrenalin kurulmadığı ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim bozuk olmasından şüpheleniyorum çünkü chip arızası vs.

Denediğimiz sürücü versiyonları adrenalin 21.4.1 recommended ve adrenalin 21.5.1 optional yani Amd neden bu sürücüyü öneriyor sonra hata 182 diyor anlayamadım.

Eğer sorun yoksa hangi sürücüyü indiricem bilen varsa link atabilir mi ?

Son düzenleme:
Sistemde kart görünüyorsa 10 dakikalık bir OCCT VRAM testi çalıştıralım bence.
Donanımsal sorun varsa zaten ortaya çıkar, çökerse sistemi sahibine iade edersiniz.

Burada OCCT ile alakalı test rehberi de mevcut.
@Enes3078 hocama saygılar. Kendisinin kaleminden çıkmadır rehber.

Mavi ekran sorunu yaşamadım ama şöyle bir sorun.

Yarın oyun testi yapacağım eğer sıkıntı çıkarırsa iade ettireceğim direk zaten bilgisayarı başına oturduğumda vasat bir şekildeydi Google Chrome bile çok geç açılıyordu.

Masaüstünde Driver Booster 8 diye bir şey kuruluydu.

Bilinçsiz bir kullanıcıdan almışlar yani bilgisayarı galiba sonra format attık hızlandı her şeyini hallettik güncelleme falan ama ekran kartı sürücüsünde takıldık böyle bir hatada.

Dosya Ekleri

• s.PNG
    87,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
OCCT testi çöktü mü önemli olan bu.

Eğer Adrenalin'i desteklemiyorsa Crimson sürümü kurup kullanılır herhalde çünkü internette de bulamadım R9 270 ile Adrenalin sürümü kullanan var mı diye ilginç yani ya Amd yanlış sürücü öneriyor yada kartta bir sorun var.

Yarın OCCT ile test edip buraya tekrar sonuçları yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…