Kedito
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- DDR4 8 GB 2400Mhz
- SSD veya HDD modeli
- 1 TB Seagate Barracuda 7200Rpm
- Ekran kartı
- VTX R9 270 2 GB
- Anakart
- Msi A320m PRO VH
- İşlemci
- AMD R3 1300X
Arkadaşlar merhaba benim bir arkadaşım 2. el hazır kasa aldı içinde R3 1300X, VTX model AMD R9 270 var. Bilgisayarı formatladım sonrasında AMD sitesinden güncel driver indirdik ama hata 182 kodu verdi kuramadım bunun bir çözümü var mıdır kart bozuk olabilir mi? Eğer bozuksa iade edeceğiz. Ürünü dolap.com'dan aldık parasını daha vermedik.
Ek olarak AMD catalyst™ 15.7.1 sürücüsünü indirip kurabildik sorun çıkmadı ama oyun testi yapamadık zamanımız kalmadı yarın oyun testi deneyeceğim. Neden adrenalin kurulmadığı ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim bozuk olmasından şüpheleniyorum çünkü chip arızası vs.
Denediğimiz sürücü versiyonları adrenalin 21.4.1 recommended ve adrenalin 21.5.1 optional yani Amd neden bu sürücüyü öneriyor sonra hata 182 diyor anlayamadım.
Eğer sorun yoksa hangi sürücüyü indiricem bilen varsa link atabilir mi ?
Ek olarak AMD catalyst™ 15.7.1 sürücüsünü indirip kurabildik sorun çıkmadı ama oyun testi yapamadık zamanımız kalmadı yarın oyun testi deneyeceğim. Neden adrenalin kurulmadığı ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim bozuk olmasından şüpheleniyorum çünkü chip arızası vs.
Denediğimiz sürücü versiyonları adrenalin 21.4.1 recommended ve adrenalin 21.5.1 optional yani Amd neden bu sürücüyü öneriyor sonra hata 182 diyor anlayamadım.
Eğer sorun yoksa hangi sürücüyü indiricem bilen varsa link atabilir mi ?
Son düzenleme: