Vucüt genişler mi?

Şimdi spora başlasam da bu zayıflıktan kurtulmam mümkün değil mi?

Ben spora gitsem de bu zayıflıktan kurtulamacak mıyım?

Sen spora başla, beslenmene dikkat et. O senin istediğin görünüme kavuşman zor değil. Ama spordan önce en önemlisi beslenme. Karbonhidrat ağırlıklı beslen, sonra aynaya baktıkça farkı görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spora başlayacaksan haftada 3 gün full body çalış. En ağır değil, en doğru şekilde yapmanız lazım hareketleri. Yanında bir partner olsun. Agresif şeyler dinlersen daha çok motive olursun sporda. 1,5 litre su tüketmeye çalış sadece spordayken. Tavuk göğüsü tüket, saçma sapan gıdalar ve abur cuburlar tüketme. Dışarıdan da bir şey yeme, her şeyi evde kendin yap. Eğer hoca spordan önce koşu bandına çıkmanı söylüyorsa dinleme, split öneriyorsa hiç dinleme. Hareketleri internetten öğrenebilirsin. Ağır sağlam programı öneririm.

Ne kadar yese de karbonhidratı vücudu yakacak çünkü herkesin yapısı farklı ve ne yapsa zayıf kalan bir insan tipi var. Karbonhidratı uzun bir süre inatla çok alırsanız vücudunuz elbet kilo alır ama vücut tipinize aykırı bir şey yaptığınız için doğru olan bence bu değil. Yeterli seviyede karbonhidratın yanında daha çok protein ağırlıklı beslenmeniz size kilo aldırır. Rahatlıkla kilo alan genel kesim arkadaşlar dümdüz konuya yorum yapmış genellikle, benim de vücudum böyle ve ne kadar inanmazsanız inanmayın çok yediğim, spor yaptığım zaman bile alamadım ki karbonhidrata abanıyordum proteine değil çünkü herkes karbonhidrat da karbonhidrat diyip duruyordu. Profesyonel birinden yardım alın bence spordan önce beslenmeyle ilgili, sizin vücut yapınıza uygun bir şeyler önerir.

Omuz, kanat ve göğüs bölgesinde yapacağın antrenmanlar ile bu bölgeler büyür ve genişler. Dolayısıyla evet. Ama 2 ayda olacak bir şey değil bu.

Ne kadar yese de karbonhidratı vücudu yakacak çünkü herkesin yapısı farklı ve ne yapsa zayıf kalan bir insan tipi var. Karbonhidratı uzun bir süre inatla çok alırsanız vücudunuz elbet kilo alır ama vücut tipinize aykırı bir şey yaptığınız için doğru olan bence bu değil. Yeterli seviyede karbonhidratın yanında daha çok protein ağırlıklı beslenmeniz size kilo aldırır. Rahatlıkla kilo alan genel kesim arkadaşlar dümdüz konuya yorum yapmış genellikle, benim de vücudum böyle ve ne kadar inanmazsanız inanmayın çok yediğim, spor yaptığım zaman bile alamadım ki karbonhidrata abanıyordum proteine değil çünkü herkes karbonhidrat da karbonhidrat deyip duruyordu. Profesyonel birinden yardım alın bence spordan önce beslenmeyle ilgili, sizin vücut yapınıza uygun bir şeyler önerir.

Sanırım mesajı bir tık yanlış anlamışsın sadece karbonhidrat al ve spor yap demedim. Karbonhidrat ağırlıklı beslen dedim ve burada protein alma gibi bir anlam çıkaramadım ben.
Ayrıca uzun yıllardır spor yapıyorum ve hiç öyle rahatlıkla kilo alan bir yapıda olmadım çok şükür. Yorumları daha çok soruyu soran arkadaşı bilgilendirme amaçlı yazarsan daha sağlıklı bir iletişim olur kanaatindeyim.

Sanırım mesajı bir tık yanlış anlamışsın sadece karbonhidrat al ve spor yap demedim. Karbonhidrat ağırlıklı beslen dedim ve burada protein alma gibi bir anlam çıkaramadım ben.
Ayrıca uzun yıllardır spor yapıyorum ve hiç öyle rahatlıkla kilo alan bir yapıda olmadım çok şükür. Yorumları daha çok soruyu soran arkadaşı bilgilendirme amaçlı yazarsan daha sağlıklı bir iletişim olur kanaatindeyim.
Ben bir kişi belirtmedim alınmayın.

Üstat uzun zamanlar spor yapmışsın genetikle alakalı olanilirmi sporla beraber kilo alıp vucudu enişletenilirmiyim geliştirebilitmiuim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı