bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 18 Mayıs 2024 #1 Vücuttaki tüm kasları en çok çalıştıran spor hangisi?
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 18 Mayıs 2024 #2 Tempolu ip atlamak ip atlarken yürüyüş gibi düşünebilirsiniz ama yapmak biraz zor yapsanız bile 5 dakikadan fazla yapamazsınız
Tempolu ip atlamak ip atlarken yürüyüş gibi düşünebilirsiniz ama yapmak biraz zor yapsanız bile 5 dakikadan fazla yapamazsınız
Canberk 61 TS Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Şınav olabilir diye düşünüyorum. Basit gibi gözükse de bir çok kas grubunu çalıştırır.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 18 Mayıs 2024 #4 Canberk 61 TS dedi: Şınav olabilir diye düşünüyorum. Basit gibi gözükse de bir çok kas grubunu çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Astar0 dedi: Tempolu ip atlamak ip atlarken yürüyüş gibi düşünebilirsiniz ama yapmak biraz zor yapsanız bile 5 dakikadan fazla yapamazsınız Genişletmek için tıkla... Yüzme olabilir mi?
Canberk 61 TS dedi: Şınav olabilir diye düşünüyorum. Basit gibi gözükse de bir çok kas grubunu çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Astar0 dedi: Tempolu ip atlamak ip atlarken yürüyüş gibi düşünebilirsiniz ama yapmak biraz zor yapsanız bile 5 dakikadan fazla yapamazsınız Genişletmek için tıkla... Yüzme olabilir mi?