Vücudum Aşırı Sarkık

Minerva

Decapat
Öncelikle herkese iyi forumlar. 18 yaşındayım. 180 boy 64 kiloyum. Zayıf olmama rağmen vücudum aşırı şekilde yağlı. Özellikle baldır ve karın bölgesinde çok yağ var. Haziran ayına kadar sıkılaşması istiyorum. Öneriniz nedir?

Cinsiyetiniz nedir? Beslenme düzeniniz hakkında bilgi veriniz.

Yağları yakmıyorsunuz anlamına geliyor bu. Spor salonuna kayıt olmanıza bile gerek yok. Günlük olarak kendinize bir saat ayarlayın ve bu saatler içerisinde şınav, mekik gibi hareketler yapın. Mesela ilk gün 10 şınav ve 10 mekik ile başlayın. Yavaş yavaş arttırarak kendinizi alıştırın. Tabi durumunuz başka bir şey ile alakalı da olabilir. Bu yüzden önce doktora görünebilirsiniz.

Evinizde ağırlık bulunmuyorsa kendi vücut ağırlığınız ile squat ve deadlift, baldırlarınız için oldukça faydalı olacaktır, Karın kaslarınız içinde leg raise, plank ve crunch yine çok iyi gelecektir.

Bununla birlikte dengeli beslenmeniz, şeker-un-tuz-işlenmiş gıda gibi etmenlerden de uzak durmanız gerekmektedir.

gunluk aldiginiz kalori miktari yakdiginiz kalori miktarini gecer ise yaglanir vicut yemegi kisin ekmek un tuz seker vs meyva tatli bu tur besinlerden uzak durun sabah ac karnina 45 dk postaci temposu ile yuruyus yapin sosyal video platformlarina evde antrenman yazarak aletsiz yapa bildiklerinizi min 30 max 45 dk calisin yada bunlarin hepsini kaldirip bir cope atin merdiven alti degil en azindan fiyat performans olarak bir spor salonuna gidin program disi hocalara guvenmeyin size sahte yag yakicilar protein tozlari satmak istiycekler bunlarin hicbiri calismiyor almayin iyi gecinin kendinizee super set drop setli programlar yazdirin yada bana direkt olarak mesaj atin boy kilo yas hedef kilo vs gibi

Günlük yeterli dozda kafein(1,3,7 - trimethylxanthine) alıp artan ritimle HIIT yapmayı deneyebilirsiniz.
Günlük yeterli dozda kafein(1,3,7 - trimethylxanthine) alıp artan ritimle HIIT yapmayı deneyebilirsiniz.

Fazla yemek yiyen biri değilim. Ancak gün de 10 kupa bardak çay içiyorum. Ve 1.5 tatlı kaşığı şeker atıyorum. Bu alışkanlık yıllardır var. Bu yüzden oluyor olabilir mi?

Fazla yemek yiyen biri değilim. Ancak gün de 10 kupa bardak çay içiyorum. Ve 1.5 tatlı kaşığı şeker atıyorum. Bu alışkanlık yıllardır var. Bu yüzden oluyor olabilir mi?

Her bünyenin yağ alım ve yakım oranı farklıdır. Burada diyetisyen odaklı bir genel bakım yaptırmanız gerekir. Ancak hareketsiz yaşam ve "10 bardak x 1.5 tatlı kaşığı şeker?" Oldukça sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…