Vücudum fitness için uygun mu?

Biraz göğüs çalışsanız iyi olur göğüsler iyi oldu mu vücut çok daha güzel görünür bicepsler gayet iyi.

Göğüse önem veriyorum ama sanki tıkanmış gibi ne hareketlerde kilo artıyor ne de görüntü değişiyor suplement almayı düşünüyorum aklımda kreatin var ama bir yerde duymuştum kreatin 2. dereceden steorid sayıldığı için boy uzamasını durduyormuş öyle bir şey var mı hocam gerçekten.

Göğüse önem veriyorum ama sanki tıkanmış gibi ne hareketlerde kilo artıyor ne de görüntü değişiyor suplement almayı düşünüyorum aklımda kreatin var ama bir yerde duymuştum kreatin 2. dereceden steorid sayıldığı için boy uzamasını durduyormuş öyle bir şey var mı hocam gerçekten.
Hayır. Kim dedi?

Hocam daha 15 olmamışsınız neyin supplementi bu zaten sizin vücudunuz şuan x2 çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı