Vücudumdan nefret ediyorum

Bir diyetisyene görünmenizi tavsiye ederim. Ayrıca kilon için kendinden nefret etmen çok saçma. Bu kilo alıp verme olayları gelip geçici şeyler boşuna fazla kafaya takıp kendini yıpratmana gerek yok. Kardeşin konusuna gelecek olursak ise daha 7 yaşındakı bir çocuk pek fazla umursamana gerek yok. Bir anda yaptığın bir şeye sinirlenip öyle yazmış olabilir.

Senin yasindaki biri icin yasadiklarin siradan denebilecek kadar yaygin. Buyume caginda asla bu yaptiklarina devam etme, yiyebildigin kadar ye. Ne ac kalmak ne de ekstrem hareketler kilo vermene fayda etmez. Vucudun senden daha akilli. Gun icinde cok iyi beslen ve cok yuru. Yapabilecegin en iyi sey yemek ve yurumek. Tekrar ediyorum gelisim cagindasin asla yemeyi birakma, bundan 5 sene sonra cok uzulursun yemedigin icin.

27 yaşındayım. 25 yaşıma beri göğüslerimden utanıp,denize giremedim. Ailemi uzaktan izliyordum. Valide,peder bekliyordu yanımda öyle,sohbet vs. 110 kiloydum boy 171. İnat edip diyetisyene gittim ve 43 kilo verdim. Daha sonra parayı ayarlayıp,jinekomasti ameliyatına girdim. Ameliyattan son 2 ay sonra göğüs çalışmaya başladım. %34 yağ oranından %17'ye düşürüp,sıkı bir göğüs kası yaptım. 'Sabret,inat et,zamana bırak.' her şey çözülecektir. İmkansız bir şey var sanma. Eğer sıkı diyete,sıkı çalışmana rağmen derinde yumuşak dokular varsa,ameliyat ile çözülüyor. En son iş tabii. Tam tersi kilo almak içinde diyetisyen ile başarabilirsin.

Dostum çok bilgili değilim ama şahsın kilosu geçici bir kilo, fakat yüksek ihtimal sen 5 sene içerisinde ya da 10 sene içerisinde normal kilona geri dönüceksin, yağ hücreleri muhabbeti falan.

Hocam hikayemiz çok benzer. Ben de 155 kiloya kadar çıktım. Geçen sene 3 temmuzda spora başladım ve şuan 103 kiloyum. Daha da veriyorum hedefim 90 çünkü boyuma göre yeteceğini düşünüyorum. Eğer ne kadar çabalasan da kilo veremiyorsan hormonlarına baktır. Eğer bir sorun yoksa verememe nedenin Kalori açığı bırakmamandır. Kalori, Kalori Açığı, Protein, Karbonhidrat, Yağ, Yağ oranı vs. bunların ne olduğunu öğren. Eğer kalori hesaplamak için uygulama arıyorsan "YAZIO" diye bir uygulama var ben onu kullanıyorum. Günlük yaktığın kaloriyi hesapla ve bu kalorinin 500-600 kalori aşağısında beslen (Ben 1500 kalori alıyorum ama tavsiye etmem çünkü enerjin kalmıyor.). Mümkünse bir spor salonuna yazıl. çünkü ağırlık çalışması ve kardiyo ile kilo vermek en sağlıklısı. Ama yazılamıyorsan da dışarı çık yürüyüş yap, bisiklete bin. Bu arada boyun kaçtı? 63 kilo çok fazla değil gibi. Dediğim gibi ben 1.91'im ve 155 kiloydum. 63 kilonun sana fazla gelmesi için boyunun 1.60, 1.55 falan olması lazım.

Hocam günde neler yiyorsunuz? Ben de 97 kiloyum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam günde neler yiyorsunuz? Ben de 97 kiloyum da.

Hocam her gün değişiyor ama genel olarak kahvaltıda 3 yumurta (omlet, haşlanmış değişiyor.), öğle yemeğinde 300gr tavuk göğüs üstüne ranch sos vs. , akşam da ne bulursam hesaplayıp ona göre . Artı olarak antrenmanın hakkını vermeye çalışıyorum dümenden yapıp dönmüyorum.

Bende çok ağır anterman yapıyordum VR gözlüklen 1 saate yakın boks, nefes nefese kalıyordum her gün ama geliştim nefesim iyileşti daha az yorulmaya başladım, ve ardından 100 mekik 4x15 set 5kg dumbellarla her iki kolumada anterman yapıyordum toplam 40 dakika sürüyordu, çok yoruluyordum 1 hafta devam ettim kilomda hiçbir azalma artma olmadı.

Kalori hesapladınız mı peki hocam?

Kalori hesapladınız mı peki hocam?

Hocam hesapladım 1800 kalori alıyordum, fakat yani internetteki bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum, mesela atıyorum o gün et döner aldım açık ama kapalı soslu döner asla almam sadece açık döner, işte 100 gramında 500 kalori var yazıyor internette o gün 500 karolirik ekstra bir yemek falan yemiyordum, ama başka kaynakta 100gramın bin kalori olduğuna dair açıklamalar yazıyordu, her kaynakta kaloriler farklı, hatta yüksek ihtimal hepsi yanlış çünkü yemeğin pişirilişine ve başka şeylere bakılarak kalori hesaplanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…