Vücudumdan nefret ediyorum

Hocam hesapladım 1800 kalori alıyordum, fakat yani internetteki bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum, mesela atıyorum o gün et döner aldım açık ama kapalı soslu döner asla almam sadece açık döner, işte 100 gramında 500 kalori var yazıyor internette o gün 500 karolirik ekstra bir yemek falan yemiyordum, ama başka kaynakta 100gramın bin kalori olduğuna dair açıklamalar yazıyordu, her kaynakta kaloriler farklı, hatta yüksek ihtimal hepsi yanlış çünkü yemeğin pişirilişine ve başka şeylere bakılarak kalori hesaplanıyor.

Hocam yukarıda dediğim gibi eğer planlı olarak yapacaksanız bu işi "yazıyor" uygulamasını önerebilirim. Genel olarak kalori işinde gayet iyi bir uygulama.

Ben yumurtayı tavada kızartıyorum ufak bir tere yağı ile, 2 çay kaşığı kadar. Farkı oluyor mu?
Haşlanmış yumurtadan tek farkı 2 çay kaşığı tereyağı hocam. Onu da kaloriye ekleyebilirsiniz ayrı olarak. Yani 3 yumurtalı bir omlet yapıyorsanız, 3 adet yumurta + 2 çay kaşığı (6gr) tereyağı olarak ekleyebilirsiniz.

Dostum çok bilgili değilim ama şahsın kilosu geçici bir kilo, fakat yüksek ihtimal sen 5 sene içerisinde ya da 10 sene içerisinde normal kilona geri dönüceksin, yağ hücreleri muhabbeti falan.
Günlük kalorin ile alakası var. Dediğin şey yanlış bilgi dostum. Muhtemelen birisinden duydun veyahut video izledin. 5-10 sene vs vs bununla alakası yok. Yemek sistemini öğrenirsen kilo almazsın :)

Ablacım şimdi kardeşinin yaşında normal çoğu kişi düşünmüştür desem herkes ben düşünmedim der çoğu kişi düşünmemiştir desem herkes ben düşündüm der yani normal o çok ciddiye alma.
Bende de tam tersi kilo alma sorunu var ama beslenmeye dikkat etmelisin,6 öğün yiyip kilo alamıyorum.

Boyun kaç 60 kilo nasıl fazla olabilir? Bir vücut geliştirici hocaya veya diyetisyene danışıp yemek listesi isteyebilirsin onlar sana tok tutacak yemekler önerebilir.

Günlük kalorin ile alakası var. Dediğin şey yanlış bilgi dostum. Muhtemelen birisinden duydun veyahut video izledin. 5-10 sene vs vs bununla alakası yok. Yemek sistemini öğrenirsen kilo almazsın :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu izledim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu izledim

Bu tarz videolar zihnen ve psikolojikmen seni düşürür. Çok daha fazla oturaklı bilimsel açıklamalar var. Özet geçmem gerekirse,yaşlandıkça çok daha rahat kilo alabilirsin. Ancak yemek sisteminin mantığını çözüp,bünyeni ve kendi alt yapının ne tür açıdan kilo alıp,kilo verdiğini çözersen eğer,ona göre kiloyla ilerleyebilirsin. Ben kilomu sabit tutabiliyorum,farkındaysan diyetisyeni bırakan bir çok insan belirli süreden sonra kilo alıyor. Çünkü sadece kağıdı okuyup geçiyor,detaylı araştırdım zamanında çok fazla. Devlette antrenörlük derslerini verip,sertifika da aldım. Eğitim de,tamamen insanın kendisiyle savaşını çözebilmesi dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı