Uyuz ihtimali benim de aklıma geldi. Ancak sivilce çıktı diyor.Sokak hayvanlarını seviyorsanız düzenli olarak onlardan alerjik bir durum olmuş olabilir yada daha kötüsü devamlı yaptığınız bir şey ise uyuz olmuş olabilirsiniz.
Bu saatten sonra dışardan yemem zaten. 2-3 güne geçmezse gideceğim doktora.
Yanlarına bile yaklaşmadım o kadar diyeyim.Sokak hayvanlarını seviyorsanız düzenli olarak onlardan alerjik bir durum olmuş olabilir yada daha kötüsü devamlı yaptığınız bir şey ise uyuz olmuş olabilirsiniz.
1 yersin 2 yersin 3 yersin 4 yersin 5.'de zehirlenirsin bu tavuk döner sistemi böyle en güvenilir yer bile olsa. Mevsim değişiklikleri alerji vb. durumlar olabilir en iyisi doktora görünmek.Alerjik olcağını sanmıyorum daha öncede tavuk döner yemiştim.
Ne yani ? Sen hayvan sever değil misin ? Arkadaşlar linç edilecek biri var buyurun.Yanlarına bile yaklaşmadım o kadar diyeyim.
Do-dostum sakin ol.Ne yani ? Sen hayvan sever değil misin ? Arkadaşlar linç edilecek biri var buyurun.![]()
Do-dostum sakin ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.