Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 3 Eylül 2020 #21 xCheesy99 dedi: O zaman yaşım ilerledikçe kilo aldıkça kas yapıp orantılı hale getirmeliyim üst vücudumla değil mi ? Yaşıma göre arkadaşlarımdan epeyi uzunum. Sanırım boy uzadıkça kemikler falan da genişliyor. Genişletmek için tıkla... Sen sağlıklı şekilde sporunu yapmaya devam et henüz çok gençsin ve nasıl vücuda sahip olacağın belirsiz.
xCheesy99 dedi: O zaman yaşım ilerledikçe kilo aldıkça kas yapıp orantılı hale getirmeliyim üst vücudumla değil mi ? Yaşıma göre arkadaşlarımdan epeyi uzunum. Sanırım boy uzadıkça kemikler falan da genişliyor. Genişletmek için tıkla... Sen sağlıklı şekilde sporunu yapmaya devam et henüz çok gençsin ve nasıl vücuda sahip olacağın belirsiz.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 3 Eylül 2020 #22 Rosseckx dedi: Sen sağlıklı şekilde sporunu yapmaya devam et henüz çok gençsin ve nasıl vücuda sahip olacağın belirsiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İleride erir değil mi çünkü dalga konusu yapan nibbaslardan korunmak istiyorum.
Rosseckx dedi: Sen sağlıklı şekilde sporunu yapmaya devam et henüz çok gençsin ve nasıl vücuda sahip olacağın belirsiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İleride erir değil mi çünkü dalga konusu yapan nibbaslardan korunmak istiyorum.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 3 Eylül 2020 #23 xCheesy99 dedi: Teşekkür ederim. İleride erir değil mi çünkü dalga konusu yapan nibbaslardan korunmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ek bilgi: kızlar dolgun kalçalı erkeklere çok daha ilgi duyar. Nibbaslara bu bilgiyi aktar.
xCheesy99 dedi: Teşekkür ederim. İleride erir değil mi çünkü dalga konusu yapan nibbaslardan korunmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ek bilgi: kızlar dolgun kalçalı erkeklere çok daha ilgi duyar. Nibbaslara bu bilgiyi aktar.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 3 Eylül 2020 #24 Rosseckx dedi: Ek bilgi: kızlar dolgun kalçalı erkeklere çok daha ilgi duyar. Nibbaslara bu bilgiyi aktar. Genişletmek için tıkla... Hayda . Durduk yere bacağım da yağlanıyor 5-6 senedir sürekli hareketli olmama rağmen.
Rosseckx dedi: Ek bilgi: kızlar dolgun kalçalı erkeklere çok daha ilgi duyar. Nibbaslara bu bilgiyi aktar. Genişletmek için tıkla... Hayda . Durduk yere bacağım da yağlanıyor 5-6 senedir sürekli hareketli olmama rağmen.