Vücudun her yerinde ağrılar olması

michaelscofield0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size bir şey soracağım (sadece bilgili olanlar cevap versin). Benim 10-11 aydır, baldırlarımda, bacağımın üst kısımlarında, kalçamda, belimde, sırtımda, ve boynumda ağrı var ve bu ağrılar her gün aynı şekilde devam ediyor hiçbir türlü ağrı kesiciyle, egzersizle vs geçmiyor. Yaklaşık 20 kez fizik tedavi, ortopedi, dahiliye, romatoloji doktorlarına falan gittim ama hala bir çözüm bulunamadı. Tüm doktorlar bizlik bir şey yok deyip krem hap yazıp gönderiyorlar, bu kremler de bir işe yaramıyor. Yani anlayacağınız ben bu şekilde yaşamaktan çok yoruldum bu ağrılardan dolayı hiçbir şey yapasım gelmiyor hayat enerjim kalmadı daha yaşım 19. Bu konuyla ilgili bir bilgisi olan bana tavsiye verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Miyalji dedikleri hastalık olabilir mi?

Bu dediğiniz fibromiyalji galiba, bunu sordum ben olabilir mi diye 3-4 doktor olamaz daha çok gençsin dedi ve duxet kullanmıştım onunla da geçmedi normalde duxet ile hafifleme oluyormuş ama bende işe yaramadı. Aile hekimim fibromiyalji olduğunu düşünüyor hala net bir tanı konulmadı

Basit görünecektir ama bazı soruları cevapsız bırakmışsınız 10-11 ay önce hayatında değişen ne oldu öncelikle ve yeterince dinlendiğine düzgün beslendiğinize emin misiniz? Nasıl bir işte çalıştığınızı ve hayat rutinini bilmekte önemli.

11 ay öncesinde daha çok enerjiktim ağrılarım yoktu sonra bu ağrılar olmaya başladığından beri hayat enerjim kalmadı ve işe de giremedim. Yemek de dahil hiçbir şey yapasım yok planlı bir hayat yaşayamıyorum

11 ay öncesinde daha çok enerjiktim ağrılarım yoktu sonra bu ağrılar olmaya başladığından beri hayat enerjim kalmadı ve işe de giremedim. Yemek de dahil hiçbir şey yapasım yok planlı bir hayat yaşayamıyorum
Dostum bunları düzeltmeye bir yerden başlayabilirsin aslında kan kontrollerin mutlaka yapılmıştır ne durumda bilemiyorum ama ağrı düzeyinde önemli bu durumda sana tavsiyem açıkçası her doktora gitmektense gerçekten isim yapmış ve güvenilir bir doktora görün saçma sapan doktor tavsiyeleri ve tedavileri zamanında spor hayatımı bitiriyordu benim her doktor için doktordur ya dediğini uygulayım denecek insanlar değildir.

Ek olarak tavsiyem ise şunlar kesinlike bir check-up yaptır kendine kaliteli bir yerde mutlaka bakılsın. Fizik tedavi kısmı boş çünkü ağrın spesifik değil tüm vücuda yayılmış fiziki bir durum bir bölgenin hasar aldığı anlamına gelir genellikle. Her doktor her hastalığı çözemiyor kendi alanında bir karşılığı yoksa sende bir şey yok diyorlar genellikle.

Kan değerlerimde de normalin dışında bir şey gözlemlenmedi, en iyisi dediğiniz gibi tek bir doktor üzerinden gitmek ve sonuça nasipse ulaşmak. Bir şey sormak istiyorum, hangi dala gitmeliyim sizce? ortopedi mi romatoloji mi ?

Kan değerlerimde de normalin dışında bir şey gözlemlenmedi, en iyisi dediğiniz gibi tek bir doktor üzerinden gitmek ve sonuça nasipse ulaşmak. Bir şey sormak istiyorum, hangi dala gitmeliyim sizce? ortopedi mi romatoloji mi ?
Hocam check-up olun diye bu yüzden söyledim aslında birazda ortopedi değil bence sizin sorununuzu çözecek kişi romatoloji olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır dediklerinize kulak vereceğim teşekkür ederim sağ olun, İyi geceler.
Devam eden süreçte bilgi paylaşmaya devam edebilirsiniz ikimiz içinde iyi olur burası doktor forumu değil ama aynı durumda ben size tüm tecrübelerimi aktardım etrafımda yakınlarımla birlikte yaşadıklarımız dahil olarak sizin durumunuzda çözüme ulaşırsa ekstra bilgi edinmiş olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı