Vücudun her yerinde ağrılar olması

algoloji bölümüne kimse beni yönlendirmesi, direkt olarak da randevu alınmıyor, ne yapmam gerek?

Yorumumu güncellemeye geldim. Ortopedi doktoru fibromiyalji tanısı koydu ve st.johns worth sarı kantaron yağı önerdi, kantaron yağı, sıvı propolis ve yumurta akı özü kullanıyorum, 16 gündür kullanıyorum fakat hiçbir gelişme yok. Psikiyatriye gittim tekrar duxet yazdılar istemediğim halde. Bunları içmeye devam mı etsem yoksa tekrar duxet e mi başlasam bilemedim.

Yorumumu güncellemeye geldim. Ortopedi doktoru fibromiyalji tanısı koydu ve st.johns worth sarı kantaron yağı önerdi, kantaron yağı, sıvı propolis ve yumurta akı özü kullanıyorum, 16 gündür kullanıyorum fakat hiçbir gelişme yok. Psikiyatriye gittim tekrar duxet yazdılar istemediğim halde. Bunları içmeye devam mı etsem yoksa tekrar duxet e mi başlasam bilemedim.

Devam eden süreçte bilgi paylaşmaya devam edebilirsiniz ikimiz içinde iyi olur burası doktor forumu değil ama aynı durumda ben size tüm tecrübelerimi aktardım etrafımda yakınlarımla birlikte yaşadıklarımız dahil olarak sizin durumunuzda çözüme ulaşırsa ekstra bilgi edinmiş olurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı