Vücut Geliştiren Kişideki Herkesi Döverim Havası

Sınıfta yere yatırmayı dayak atmak zannedenler de var en çok buna gülüyorum :D Bir kaç kere izin verdim dövmelerine şimdi bir tarafları kalkmış şekilde sataşıyorlar iyi ki son günümde uyuya kalmışım yoksa olay çıkartacaktım.
 
Kavgada kendine güvenen karşısındaki adamdan korkmayan kişi daima 1-0 önde olur. Vücut geliştiren insanlar da ister istemez kendine güveniyor olay bundan ibaret. Ben 2 yıl kickbox yaptım 2 yıla yakındır da yarı düzenli vücut geliştirme hobim var 1 kere kavgaya karıştım o da trafik magandasıydı aracından indiğine pişman oldu. Eğer çevrenizde sizi sıkıştıran tipler varsa işin çözümü body yapmak veya dövüş sanatları değil çevrenizi değiştirmektir. Ben 4 sene spor yaptım 1 kere birini dövdüm 4 yıl spor yapmamış olsaydım adam aracından indiğinde abi çeker özür diler yoluma giderdim birşey kaybetmezdim.
Kesinlikle çok doğru bir noktaya değindiniz. Salt vücut geliştirmek bence akıl karı değil. Bir dövüş tekniği üzerinde yoğunlaştıktan sonra vücut geliştirme yapılırsa o zaman çok verimli bir vücuda sahip olunabilir. Bence yapılması gereken vücut çevik ve dayanıklı bir vücuttur. Deniz komandolarının vücutları gibi. Hacim yok evet ama o sıkı vücutta her türlü hareketi zorlanmadan gerçekleştiriyorlar. Bruce Lee gibi mesela veya Jason Statham.
 
Kendimi savunmak için kavga ettim, işgüzar polis, kasten yaralama diye yazmış.
Savcılıkta itiraz ettim, kabul etmedi. Mahkeme olucak ilerideki aylarda, umarım sicilime, adam yaralamak diye birşey işlemez.
IMG_20160716_133626.jpg
 
Saldırana saldırmışsınız hocam neyin kasten yaralaması bu ? Ülkenin çivisi çıktı bunlara şaşırmamak lazım , bunları iyi günlerimiz olarak görmeye başladım şahsen.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı