A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 12 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar spora başlamayı düşünüyorum salonda. Çok fazla vaktim olmadığı için günde en fazla 1 1.5 saat spor yapmayı düşünüyorum. Sizce yeterli midir? Bir de protein tozu önerir misinz? Boy 1.74 Kilo 68. Yaş: 16.
Arkadaşlar spora başlamayı düşünüyorum salonda. Çok fazla vaktim olmadığı için günde en fazla 1 1.5 saat spor yapmayı düşünüyorum. Sizce yeterli midir? Bir de protein tozu önerir misinz? Boy 1.74 Kilo 68. Yaş: 16.
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 12 Ekim 2024 #2 Bence yeterli olabilir daha ergenliğin başlarındayım evde dambıl ile yarım saatte yaptıklarım bile başlangıçta etki ediyor.
Bence yeterli olabilir daha ergenliğin başlarındayım evde dambıl ile yarım saatte yaptıklarım bile başlangıçta etki ediyor.
Ketamin Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Süre önemli değil önemli olan kas grubunu tükenişe giderek çalıştırman. Bir buçuk saat gayet yeterli, protein tozu bütçen nedir?
Süre önemli değil önemli olan kas grubunu tükenişe giderek çalıştırman. Bir buçuk saat gayet yeterli, protein tozu bütçen nedir?
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 13 Ekim 2024 #4 Ketamin dedi: Süre önemli değil önemli olan kas grubunu tükenişe giderek çalıştırman. Bir buçuk saat gayet yeterli, protein tozu bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Fiyatları tam bilmiyorum ama 1000 1500 en fazla
Ketamin dedi: Süre önemli değil önemli olan kas grubunu tükenişe giderek çalıştırman. Bir buçuk saat gayet yeterli, protein tozu bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Fiyatları tam bilmiyorum ama 1000 1500 en fazla