Vücut geliştirmede beslenme nasıl olmalı?

Hocam süt içmenin boyun uzamasında faydası olduğunu demişsiniz bu maalesef yanlış. Genetiğinize bağlı bir şeydir boyunuzun uzaması.

Genetik evet ama ben süt içip sağlıklı beslenip spor yaptığımda 1.40'dan 165 oldum, ayrıca genetiğimde de yok. En büyük etkisi ise gece 11 de yatmaktı.

ama diyorlarki kalori acigi yapip karbonhidrati az proteini bol alinca hem adam akilli yag yakamazsin hem kas gelisimin cok yavas olur. Hani ilka kalori ihtiyacin kadar veya daha fazlasiji alman gerek deniyor. Tam net bi cevap bulamadim ondan kafam cok karisik ://

Genetik evet ama ben süt içip sağlıklı beslenip spor yaptığımda 1.40'dan 165 oldum, ayrıca genetiğimde de yok. En büyük etkisi ise gece 11 de yatmaktı.
Uyurken büyüme hormonu salgıladığı için büyümüş olabilirsiniz fakat süt ürünleri ile maalesef alakası yok.

hani antrenman tamam kardiyo tamam ama beslenmede patliyoruz bi rayina oturtamadim..

Hani antrenman tamam kardiyo tamam ama beslenmede patliyoruz bir rayina oturtamadim.

Kalori açığı oluşturun hocam yağ ve karbonhidratı programınızda azaltın proteini almayı ihmal etmeyin. En iyisi spor hocanızla konuşup definasyon için beslenme programı almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…