Ben vücut geliştirmeye başladım fakat aklıma bir şey takıldı. Mesela canım dondurma çekti, dondurmamı yedim kardiyo mu yapıp kalorisini yaktım ama o dondurmadaki şeker benim vücut geliştirmemi yavaşlatır mı?
Vallahi hocam ben bazen 2-3 gün üst üste yesem de sorun olmuyor fakat vücüt tipinize göre de değişir. Düşük yağ oranına sahiprseniz genelde çok fazla zararı dokunmuyor.
Kardeşim ye gitsin amacın vücut geliştirme yarışmalarına katılıp podyuma çıkıp derece elde etmek olmadığına göre ye geç kasma takma bu kadar ye yap antrenmanını geç
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Ben vücut geliştirmeye başladım fakat aklıma bir şey takıldı. Mesela canım dondurma çekti, dondurmamı yedim kardiyo mu yapıp kalorisini yaktım ama o dondurmadaki şeker benim vücut geliştirmemi yavaşlatır mı?
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Kardeşim ye gitsin amacın vücut geliştirme yarışmalarına katılıp podyuma çıkıp derece elde etmek olmadığına göre ye geç kasma takma bu kadar ye yap antrenmanını geç.