Vücut hamlığı ya da hantallık nasıl geçer?

mustifik

Hectopat
Uzun süredir spor yapmıyorum, para lazım olduğu için zeytin ameleliğine gitmeyi düşünüyorum. Kahveye abansam zor da olsa günü çıkarabilir miyim ki?

Ayrıca zeytin ameleliğine uzun süredir gitmedim.

Uzun süredir spor yapmıyorum, para lazım olduğu için zeytin ameleliğine gitmeyi düşünüyorum. Kahveye abansam zor da olsa günü çıkarabilir miyim ki?

Ayrıca zeytin ameleliğine uzun süredir gitmedim.
Eğer çok sıkıntılı bir ağrı olursa akşam gelince birisine sırtını bir tabla içerisne yarım asprin birazda zeytinyağı ilave edip ovdur. sonra beline sıkıca poşuyu sar uyu sabah uyanınca poşuyu çıkarma aman dikkat et ağaca çıkarken düşme ağaç tepesinde iken beline rüzgar değdirme. Biliyorum çok fazla belden bahsettim ama en önemli uzuvlarından bir tanesi senin belin amelelik zor iş kolay gelsin hocam.

Kafein sizi düzeltmez. Özellikle amelelikten geldikten sonra kas ağrısı için hiç işe yaramaz. Arkadaşın dediği teknikleri yapmanız daha iyi olacaktır.
Ağrıları düzeltmesi için dememiştim hocam,günü çıkarması için söylemiştim.

Eğer çok sıkıntılı bir ağrı olursa akşam gelince birisine sırtını bir tabla içerisne yarım asprin birazda zeytinyağı ilave edip ovdur. sonra beline sıkıca poşuyu sar uyu sabah uyanınca poşuyu çıkarma aman dikkat et ağaca çıkarken düşme ağaç tepesinde iken beline rüzgar değdirme. Biliyorum çok fazla belden bahsettim ama en önemli uzuvlarından bir tanesi senin belin amelelik zor iş kolay gelsin hocam
Dediğiniz gibi yaptım hocam.Belime çok yük binmedi ama yinede çok işime yaradı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı