Vücut ve sakal için tıraş makinesi önerisi

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı günler.
Vücut tıraş makinesi ve günlük sakal için Jilet'e yakın kesebilen fakat tahriş etmeyen 2 farklı makine arıyorum.
Hassas bir cilde sahip olduğum için güzel bir şey almak istiyorum. Ve her gün jiletle sakal tıraşı olmaktan da bıktım.
Sizce bu ikisi yeterli mi yoksa vücut tıraş makinesi olarak böyle bir şey mi almalıyım?
Başlıkları vs sürekli değişmesi gereken, ileride masraf yapacağım ürünleri pek almak istemiyorum.
Birçok foruma ve yorumlara baktım çoğunluk Philips oneblade ya da powertec 758 öneriyor.
Vücut için silindir başlık sanırım daha iyiymiş, kıl dönmesi ve tahriş yapar mı? Sağlıklı bir şey almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar, bende Philips oneblade ve powertec TR 550 var, oneblade ile ilk önce sakallarımı kökten kısaltıyorum daha sonra da günlük sakal makinesiyle (ben TR550 kullanıyorum) sıfırlama yapıyorum tertemiz alıyor. Dilerseniz vücut içinde Oneblade'e ekstra 1 adet daha başlık alabilirsiniz o şekilde vücut kıllarını alırsınız ben öyle yapıyorum fakat size tavsiyem vücut için olan özel başlığı almayınız sıfır almıyor çünkü. Normal klasik başlığı tertemiz yapıyor.

Hocam selamlar, bende Philips oneblade ve powertec TR 550 var, oneblade ile ilk önce sakallarımı kökten kısaltıyorum daha sonra da günlük sakal makinesiyle (ben TR550 kullanıyorum) sıfırlama yapıyorum tertemiz alıyor. Dilerseniz vücut içinde Oneblade'e ekstra 1 adet daha başlık alabilirsiniz o şekilde vücut kıllarını alırsınız ben öyle yapıyorum fakat size tavsiyem vücut için olan özel başlığı almayınız sıfır almıyor çünkü. Normal klasik başlığı tertemiz yapıyor.

Powertec 250 ve 550 arasında çok fark var mıdır? Daha önceden hiç bu tarz bir cihaz kullanmadığım için çok para vermek istemiyorum çünkü olurda cildime uygun olmazsa iade edemeyeceğim için boşa gitmiş olur. OneBlade mi daha iyidir yoksa yukarıda attığım Philips 500 serisi gibi döner silindir başlıklı cihazlar mı acaba? Daha önceden normal tıraş makinesi vardı ben de 2 tane birini vücut için kullanıyordum ama bu sefer sadece vücut için tasarlanan daha sağlıklı ve ergonomik bir şey almak istiyorum yeter ki cildime zarar vermesin, kıl dönmesi vb. sorunlara yol açmasın.

0'a yakın kesiyor. Ben de ofis işi yaparken bunu kullanıyordum jilet yerine. Çok güzel iş görüyor. Saçımı bile bununla kestim çok kez. :D

1 yıl önce falan 400'e satılıyordu bu cihaz biliyorum, ben de bununla Braun arasında kalıp Braun almıştım fakat emin misiniz sıfır kestiğine? Günlük jilet tıraşı olmam gerekiyor işim gereği, gerçekten bu işimi görür mü yoksa yukarıda attığım cihazlar ya da farklı bir önerin var mı acaba? Son olarak vücut için ne önriyorsun

0'a yakın kesiyor. Ben de ofis işi yaparken bunu kullanıyordum jilet yerine. Çok güzel iş görüyor. Saçımı bile bununla kestim çok kez. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı