Vücut yağ oranı nasıl düşürülür?

Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım ama hep tavuk pilav mı yiyorlar bunun sabah kahvaltısı akşam yemeği yok mu büyük ihtimalle durum diyetisyen e gitmekle çözülecek sonrası belli zaten.
Tavuk pilav genelde antrenman sonrası yeniyor. Yenme sebebi yağ, protein ve karbonhidratın tek bir öğünden fazlasıyla rahat bir şekilde alınması. Ayrıca genel olarak fiyat performans oranı daha yüksek diğer öğünlere göre.

Tabii sabah ve akşamı var. Sabah genelde yumurta yenir. Akşam ise yine mümkün olduğunca protein içerikli yenir.

Sabah:
90 gr ince öğütülmüş yulaf
Yoğurt
1 tatlı kaşığı bal (tercihen, normalde pek önermiyorum fakat çok tatsız geliyor yiyemiyorum)
Muz
(Tercihen kuru üzüm veya kuru incir)

3 tane yumurta beyazı, 1 yumurta sarısı (haşlanmış)
VEYA
4 yumurta beyazı 2 yumurta sarısı (omlet)
2 küçük dilim hindi füme (tercihen omletin içinde veya ayrı)
Ceviz yağı
Öğlen:
Klasik az yağlı az tuzlu Tavuk Pilav menüsü. Genelde post-workout besini olarak tüketiyorum.
Akşam:
Net bir şey yok. Fakat mümkün olduğunca protein ağırlıklı olması önemli.

Ben aşağı yukarı böyle besleniyorum. Cheat meal yapmadığım sürece ve yeterli su içtiğim sürece rahatça kilo verebiliyorum.

Son düzenleme:
Tavuk pilav genelde antrenman sonrası yeniyor. Yenme sebebi yağ, protein ve karbonhidratın tek bir öğünden fazlasıyla rahat bir şekilde alınması. Ayrıca genel olarak fiyat performans oranı daha yüksek diğer öğünlere göre.

Tabii sabah ve akşamı var. Sabah genelde yumurta yenir. Akşam ise yine mümkün olduğunca protein içerikli yenir.

sabah:
90 gr ince öğütülmüş yulaf.
Yoğurt.
1 tatlı kaşığı bal.
Muz.
(Tercihen kuru üzüm veya kuru incir)

3 tane yumurta beyazı, 1 yumurta sarısı (haşlanmış)
veya
4 yumurta beyazı 2 yumurta sarısı (omlet)
2 küçük dilim hindi füme (tercihen omletin içinde veya ayrı)
Ceviz yağı.
öğlen:
Klasik az yağlı az tuzlu tavuk pilav menüsü. Genelde post-workout besini olarak tüketiyorum.
akşam:
Net bir şey yok. Fakat mümkün olduğunca protein ağırlıklı olması önemli.

Ben aşağı yukarı böyle besleniyorum. Cheat meal yapmadığım sürece ve yeterli su içtiğim sürece rahatça kilo verebiliyorum.

Akşamları ben karnabahar tüketiyorum olmazsa çorba içiyorum. Verdiğiniz listeyi uygulayacağım teşekkürler.

Bilek damarlarımın belirginleşmesini istiyorum ama yağ oranından dolayı belirgin değil. Nasıl yağ oranını düşürebilirim?
Kilona göre bu beslenme programını uygula sporla beraber.

Dosya Ekleri

• 063b2695108baf6e392945c5cffb05ea.jpg
    063b2695108baf6e392945c5cffb05ea.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Geri
Yukarı