Vücut yağ oranı ve kalori dengesi nasıl olmalı?

60 bench atıyorsan kilonu takcak vaziyette değilsin. Sağlıklı yemek ye bas.

Çok şekerden ve yağdan kaçınmaya çalışıyorum günde en az 80G protein alıyorum. Yiyebildiğimce yiyip temiz beslenmeye devam edeyim yani. Doğru mu anladım.

Evet güzel bir marka laktoz alerjin olması kötü olmuş geçmiş olsun.

Kötü ya laktoz alerjisi. Denerim belki diğer ay o markayı, biotech USA almıştım 2 ay önce beef proteinini midemde doluluk hissi yapıyor çok normal mi? Aşırı şişiriyor midemi. Normal whey çok dafa fazla karın ağrısı yapıyor o normal de protein tozlarında mide şişkinliği normal midir?

Et ağırlıklı olduğu için normaldir içerken aldığınız su miktarını arttırın ve yüksek gramajlar ile başlamayın sindirmekte zorlanıyor olabilirsiniz gün içi fazla su tüketimi yapın.

Et ağırlıklı olduğu için normaldir içerken aldığınız su miktarını arttırın ve yüksek gramajlar ile başlamayın sindirmekte zorlanıyor olabilirsiniz gün içi fazla su tüketimi yapın.

Tamamdır hocam arka kol için hareket önerebilir misiniz şu trisceps için olan v bar ile push down yapıyorum sadece.

Tamamdır hocam arka kol için hareket önerebilir misiniz şu trisceps için olan v bar ile push down yapıyorum sadece.
Close-Grip Bench Press
Triceps Dips
Skull Crushers

Bu 3 hareketi de yapmalısınız en başta zor olabilir ama gelişiminizi artırır.

Close-grip bench press.
Triceps dips.
Skull crushers.

Bu 3 hareketi de yapmalısınız en başta zor olabilir ama gelişiminizi artırır.

Ok teşekkürler son olarak antrenman öncesi ısınma konusunda tavsiye verir misin? Ayrıca sol omuz ağrım var. Isınma çok yapmadıgımdan mıdır?

Ok teşekkürler son olarak antrenman öncesi ısınma konusunda tavsiye verir misin? Ayrıca sol omuz ağrım var. Isınma çok yapmadıgımdan mıdır?
Rotator cufflarını ısındırman lazım internetten bak o hareketleri yap göğüs ve omuz girmeden.

Triceps pushdown
Kabloda one arm triceps extension

Kendine göre sert antrenmanlar yaptığını düşünüyorsan kilon x2 protein daha iyi olur.

Yemeye çalışıyorum limitlerime kadar zaten metabolizmam hızlı biraz.bu akşam 2 kutu balık yedim birazdan da 5 yumurta yiyeceğim.

Bende ilk başladığımda sol kol damarım acayip ağrı yapıyordu bende ısınma programının süresini artırıp değiştirdim faydası olmuştu eğer ki geçmez ise bir uzmana görün derim.

Hocam form görsek daha rahat yardımcı olurum. Oranlar herkesde aynı değil 18de bulk yapan da var 11de de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…