Abur cubur da dahil. Sağlıklı beslenin. Yediğiniz şeyler vücut kokunuzu belirler.Yediğin içtiğin şeylerle alakalı olabilir hocam. Baharatlardan kaçalım...
Evet hocam kendimi keseliyorum en az 20-30 dk duştayım her gün ancak geçmiyor hijyenle alakalı değil sanırım.Hocam iyi yıkandığına emin misin?
Bir hafta sadece vegan beslenmeyi denedim yine de geçmedi hocam baharat pek tüketmem zaten .Yediğin içtiğin şeylerle alakalı olabilir hocam. Baharatlardan kaçalım...
Metabolik ya da stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum hocam bir de psikiyatriste gideceğim bakalım belki strestendir.Abur cubur da dahil. Sağlıklı beslenin. Yediğiniz şeyler vücut kokunuzu belirler.
Günde en az 4 litre su içiyorum hocam deodorant roll on banyo jeli vs hepsini kullanmama rağmen kurtulamadım bu sorundan. Lise yıllarında başladı zaten öncesinde yoktu.Sağlıklı beslenin,bol su tüketin(En az 3 litre),deodrant,parfüm,şampuan-losyon değiştirin.
Basit şeyler.
Bu alerji olayı benim de kafama yatıyor hocam ama neye alerjim olduğunu nasıl bulabilirim ki milyon farklı şey var yüzüm maskeliyken de bu durumu yaşıyorum . Alerji sonucu koku yaymak mümkün mü ? Nerden aklınıza geldi bu ?Bir şeye alerjiniz olabilir, ama yine dediğim gibi burada sadece yüzeysel tavsiyeler verebiliriz. Uzman bir doktora görünün ve yediklerinize dikkat edin.
Sen yanımda olsan seni bir antep hamamına götürürüm bir kese hiçbir şeyin kalamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.