Vücutta çok fazla ağrı olması

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gerçekten çok şikayetim var ve ne yapacağım bilmiyorum boğazım ağrıyor ve boğazımın orada derimin altında sert bir şişlik var kan grubumu hala bilmiyorum. Karın ağrım var, ishal, kusma, bulantı yok düz karın ağrısı onun için kan vermem lazım kansızlık var kan verince bayılıyorum vitamin eksikliği olduğunu düşünüyorum yine kan vermem lazım. Yüzümde ben çıktı sonradan sivilceyle birlikte kötü duruyor. Nereden nasıl başlayacağım, bilmiyorum.

Gerçekten çok şikayetim var ve ne yapacağım bilmiyorum boğazım ağrıyor ve boğazımın orada derimin altında sert bir şişlik var kan grubumu hala bilmiyorum. Karın ağrım var, ishal, kusma, bulantı yok düz karın ağrısı onun için kan vermem lazım kansızlık var kan verince bayılıyorum vitamin eksikliği olduğunu düşünüyorum yine kan vermem lazım. Yüzümde ben çıktı sonradan sivilceyle birlikte kötü duruyor. Nereden nasıl başlayacağım, bilmiyorum.
B vitamini eksikliği ve kansızlık derlerse balık yiyeceksin ama ton değil, kışa giriyoruz taze hamsi, palamut, istavrit gibi mevsim balıkları ya da konserve halinde hamsi ve sardalya.

Ayrıca kelle paça çorbası, içinde tane et olan tavuk suyu çorba, ciğer şiş gibi sakatat etleri, ilikli kemik suyu, kendin yapamıyorsan marketlerde kavanozda satılır, içine limon sık, tuz ekle, ısıt iç.

Hocam kısacası ölüyorum ancak hastaneye gitmiyorum demişsiniz...

Kusura bakmayın da gidin hastaneye hemen belki bir nedeni vardır hastaneye gitmemenizin?

Hocam diğer şikayetlerinizi bilemem ama kan verme konusunda bende sizin gibiydim iğne battığı anda bayılır gibi olup sapsarı oluyordum. Bu durumun vitaminle falan alakası yok tamamen korkunuzdan dolayı. Eğer kendinizi gevşetip kan alınan kolunuza bakmazsanız hiçbir şey olmuyor ufacık iğne acısını hissediyorsunuz gerisi akıyor zaten. Kan alınmıyormuş gibi düşünüp o anda başka bir şey düşünmeniz yeterli. Ben kendi korkumu bu şekilde yenmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı