1 1Milena Yoctopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2 4 Temmuz 2022 #1 Merhaba, bilgisayarımı Defender ile tam tarama yaptırdığımda böyle bir şey buldu. Ne olduğunu anlayamadım. Bu, bir virüs müdür? Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, bilgisayarımı Defender ile tam tarama yaptırdığımda böyle bir şey buldu. Ne olduğunu anlayamadım. Bu, bir virüs müdür? Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.
kodlama prosu 2007 Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Temmuz 2022 #2 Çok tehlikeli bir virüs olabilir. Araştırmalarıma göre İsrail menşeli. Derhal eylem alınmalı... Artı 0 Eksi
KS KS 1 1Milena Yoctopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2 4 Temmuz 2022 #3 kodlama prosu 2007 dedi: Çok tehlikeli bir virüs olabilir. Araştırmalarıma göre İsrail menşeli. Derhal eylem alınmalı... Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiniz sanırım? Bilmediğim için soruyorum, tehlikeli bir şey yoksa öyle söyleyebilirsiniz Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
kodlama prosu 2007 dedi: Çok tehlikeli bir virüs olabilir. Araştırmalarıma göre İsrail menşeli. Derhal eylem alınmalı... Genişletmek için tıkla... Dalga geçtiniz sanırım? Bilmediğim için soruyorum, tehlikeli bir şey yoksa öyle söyleyebilirsiniz