Vulcan-4060 alınır mı?

Reis PC açılırken F8'e bas çek yapınca Boot Manager açılacak oradan seçmen lazım.
Valla denedim sürekli ama gözükmüyordu ssd(benim eksi olan) ve hdd. Biraz zaman geçti görünmeye başladı valla. Şimdi gayet iyi akıyor. Tek sıkıntı kasadanın fanları sabit renkmiş .d değiştirilmiyor da. RGB yazmışlar siteye. HDD yuvasını da ayarliyamadım valla çok karışıktı, kabloları açtım attım ssd ile hddyi oraya .d

Vallahi denedim sürekli ama gözükmüyordu SSD(benim eksi olan) ve HDD. Biraz zaman geçti görünmeye başladı vallahi. Şimdi gayet iyi akıyor. Tek sıkıntı kasadanın fanları sabit renkmiş. D değiştirilmiyor da. RGB yazmışlar siteye. HDD yuvasını da ayarliyamadım vallahi çok karışıktı, kabloları açtım attım SSD ile HDD'yi oraya. D

Hocam ona bende çok sinir oldum ya ne kapatabiliyosun ne değiştirebiliyosun sabit fanın renkleri. HDD olayını zaten söylemiştim hocam :D. Bu arada kasanın ön tarafı mıknatıslı haberin olsun altta ufak bir vidası var onu çıkarınca çekersen kapağı gelir. Bende ilk geldiğinde dedim bunun kapağını nasıl açacağım nasıl temizleyeceğim falan diye baktım orada vida var.

Hocam ona bende çok sinir oldum ya ne kapatabiliyosun ne değiştirebiliyosun sabit fanın renkleri. HDD olayını zaten söylemiştim hocam :D. Bu arada kasanın ön tarafı mıknatıslı haberin olsun altta ufak bir vidası var onu çıkarınca çekersen kapağı gelir. Bende ilk geldiğinde dedim bunun kapağını nasıl açacağım nasıl temizleyeceğim falan diye baktım orada vida var.
Gördüm vidayı. Şu an ETS oynuyorum full ayarda 100-150fps arası ortalama.

Gördüm vidayı. Şu an ETS oynuyorum Full ayarda 100-150FPS arası ortalama.

Hocam Truckers MP yüklerseniz beraberde girebiliriz bende ETS severim 300-400 saat ETS var bende de. Bu arada Truckers MP'de ben 4060 Ti'la Full ayarlar 400 ölçeklendirmede 60-70 FPS alıyorum kalabalıkta 40'a kadar düşebiliyor haberiniz olsun.

Hocam Truckers MP yüklerseniz beraberde girebiliriz bende ETS severim 300-400 saat ETS var bende de. Bu arada Truckers MP'de ben 4060 Ti'la Full ayarlar 400 ölçeklendirmede 60-70 FPS alıyorum kalabalıkta 40'a kadar düşebiliyor haberiniz olsun.
Ölçeklendirme çok etkiliyor. Steam arkadaşlık kodum 337218458 . Ekleyebilirsin, müsait olunca gireriz. Severim ben de simulasyon, FS22 indiriyorum hatta şimdi .d

Ölçeklendirme çok etkiliyor. Steam arkadaşlık kodum 337218458. Ekleyebilirsin, müsait olunca gireriz. Severim ben de simulasyon, FS22 indiriyorum hatta şimdi. D

FS19 var hocam Amazon'dan almıştım onu da. Farming Simulator hiç oynamadığım için beni sarmamıştı bilsem belki sarabilir.

hocam bir bmw hastası olarak steam profilinize bayıldım :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı