VULCAN-4060 sisteme monitör önerisi

otn.no

Femtopat
Daha fazla  
VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Merhabalar, bu sistemi almayı düşünüyorum. Yanına 3-4 bin civarında alabileceğim monitör var mıdır?
Ayrıca, bu bilgisayarlara Windows nasıl kurabilirim?

Vulcan-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / Galax 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8 GB / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Merhaba, bu sistemi almayı düşünüyorum. Yanına 3-4 bin civarında alabileceğim monitör var mıdır?
Ayrıca, bu bilgisayarlara Windows nasıl kurabilirim?

Aynı sistemi aldım geçen hafta. Windows deneme sürümünü kurup yolluyorlar.

Teşekkürler bakacağım buna

Teşekkürler

Deneme sürümü nasıl oluyor? Bitiyor mu? Bitince ne yapmak gerekiyor? Özür dilerim bu konularda çok bir fikrim yok

Teşekkürler bakacağım buna

Teşekkürler

Deneme sürümü nasıl oluyor? Bitiyor mu? Bitince ne yapmak gerekiyor? Özür dilerim bu konularda çok bir fikrim yok
Deneme sürümü 30 gün kullanılabiliyor. Bittikten sonra sağ altta Windows'u etkinleştir diye bir yazı çıkıyor. Etkinleştirmezseniz de hiç bir şey olmuyor kullammaya devam edebiliyorsunuz.

Deneme sürümü nasıl oluyor? Bitiyor mu? Bitince ne yapmak gerekiyor? Özür dilerim bu konularda
Deneme sürümü 30 gün kullanılabiliyor. Bittikten sonra sağ altta Windows'u etkinleştir diye bir yazı çıkıyor. Etkinleştirmezseniz de hiç bir şey olmuyor kullammaya devam edebiliyorsunuz.
Teşekkür ederim cevabınız için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı