Vulcan-4060 vs Carnage-6650 XT hazır sistem

Son düzenleme:
22 bin.

Peki 4060 için i3 13100F mi terchi edilmeli yoksa R5 5600 mü?
Bunun işlemciyi 5600 yapıp bide Assasins King sogutucu ekleyip al dostum. Uygundur.

@Njord16 5600 daha güçlü, 13100F e daha çok 12100F gözüyle bakabilirsin fazla fark yok.

Bunun işlemciyi 5600 yapıp bir de Assassin's king sogutucu ekleyip al dostum. Uygundur.

@Njord16 5600 daha güçlü, 13100F e daha çok 12100F gözüyle bakabilirsin fazla fark yok.

Peki kanka ekran kartı konsunda pek bir şey değişir mi ASUS mu almalıyım Galax mı bir de stok soğtucu yeterli değil mi işlemci için.

Bunun işlemciyi 5600 yapıp bir de Assassin's king sogutucu ekleyip al dostum. Uygundur.

Kararımı verdim ben biraz görünüme ve marka takıntım var R5 5600'lü ASUS Dual white 4060'lı bir sistem alacağım soğutucuyu 1 ay sonra falan alacağım teşekkürler sorularım için.

Kararımı verdim ben biraz görünüme ve marka takıntım var R5 5600'lü ASUS Dual white 4060'lı bir sistem alacağım soğutucuyu 1 ay sonra falan alacağım teşekkürler sorularım için.
Tamam hocam. Size iyi kazıklanmalar. Marka takıntısı diye birşey yok. Kendini bir halt sanan züppelerin çıkartmış olduğu aptalca bir kazıklanma yöntemi o kadar. Siz bilirsiniz yine de.

Tamam hocam. Size iyi kazıklanmalar. Marka takıntısı diye bir şey yok. Kendini bir halt sanan züppelerin çıkartmış olduğu aptalca bir kazıklanma yöntemi o kadar. Siz bilirsiniz yine de.

Ben Galax'ın iyi eski bir marka olduğunu biliyorum ama görünümü çok hoşuma gitti ASUS'un bende içimde kalcağına gönlümdekini alırım ne olacak ki? Niye bu kadar abarttınız anlamadım.

Tamam hocam. Size iyi kazıklanmalar. Marka takıntısı diye bir şey yok. Kendini bir halt sanan züppelerin çıkartmış olduğu aptalca bir kazıklanma yöntemi o kadar. Siz bilirsiniz yine de.

Üzerine biraz daha koyup sonra ki ay sıvı soğutma almayı düşündüm.

Hayır bir de artı olarak alacağım ASUS'lu sistem senin attığından 1.5k daha ucuz niye kazıklanayım.

Ben Galax'ın iyi eski bir marka olduğunu biliyorum ama görünümü çok hoşuma gitti ASUS'un bende içimde kalcağına gönlümdekini alırım ne olacak ki? Niye bu kadar abarttınız anlamadım.

Üzerine biraz daha koyup sonra ki ay sıvı soğutma almayı düşündüm.

Hayır bir de artı olarak alacağım ASUS'lu sistem senin attığından 1.5k daha ucuz niye kazıklanayım.
Ben onu kast etmedim ''genel olarak'' marka takıntısının kötü olduğunu söyledim. Genelde marka takıntısı para israfı olur.

Ben onu kast etmedim "genel olarak" marka takıntısının kötü olduğunu söyledim. Genelde marka takıntısı para israfı olur.

Yerine göre değişir insanlar hiç kullanmadığı bir marka almak yerine bildiği markayı almak isteyebilir. Gayet normal ki bazı markalar aynı ürünü daha iyi soğutur veya daha çok sıkıntı çıkarır servisi vesaaire farklıdır buna kazıklanma demek çok yanlış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı