Sistemi aldın mı bu arada yoksa alacak mısın?
Alma bence şuan zamlanmış.Alıcam
aklımda bu monitör vardı zaten ama samsung ekranları biraz dandik diye duydum doğrumudur![]()
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hangi sistemi önerirsinizAlma bence şuan zamlanmış.
47k gözüküyor bende sistemin fiyatı.Alıcam
47k gözüküyor bende sistemin fiyatı.
Dostum 4070ti superler piyasaya çıkacak. O yüzden ekran kartsız bir sistem alman iyi olabilir. Başta saçma gelecek ama daha iyi bir ekran kartın olacak.aklımda bu monitör vardı zaten ama samsung ekranları biraz dandik diye duydum doğrumudur
hangi sistemi önerirsiniz
Dostum 4070 Ti superler piyasaya çıkacak. O yüzden ekran kartsız bir sistem alman iyi olabilir. Başta saçma gelecek ama daha iyi bir ekran kartın olacak.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/P8HCJUD2
4070 Ti super geldiğinde 28k civarına Palit Galax gibi modeller bulunabilecek diye düşünüyorum. Eğer bu fikir saçma geldiyse;
![]()
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
En ucuz hava soğutmayı seç, kasayı 750W seç. SSD WD Green 1 TB seç. 37.250TL olacak.
Kartlar çıktığında elindeki ekran kartını 2. elden satıp üstüne koyup 4070 Ti super alabilirsin.
Ama dediğim gibi o kartların çıkmasına 1 ay falan var. Acelen yoksa sistemin temelini sağlam dizip, o kartlar çıktığında alıp kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.