Vulcan-4070SUPER sistem nasıldır?

taha.134

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Bir tane hazir sistem almayi düsünüyordum ama parca kalitesi çok da iyi durmuyordu. Mesela anakartin tek M.2 slotlu olmasi gibi bazi nedenlerden dolayi kafami karistirdi. Bunun yerine acaba ayni bütcede ekran kartinin modelini bir tik indirip diger bilesenlerin kalitesini arttirmak mantikli bir hareket olur mu sizce? Ek olarak elimde su an M.2 SSD, HDD ve 360mm sivi sogutucu var.

Sistem bu: VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Hocam amd tarafında cokca drıver sıkıntısı olma durumları varmıs diye duydum o konu beni biraz korkutuyor
Hocam o 500 ve 5000 serisi icindi. Ayriyeten onlar icin olsa da oldukca abartilan bir konuydu, ozellikle ulkemizde NVIDIA fanboylari sagolsun...
7000 serisinde boyle bir sorunla karsilasmaniz olasi değil.

tamamdir hocam. 7800xt ile 4070 super zaten benim bildigim benzer performans veriyor dimi
Evet hocam. 4070S one geciren sey teknolojisi (DLSS3)

Hocam o 500 ve 5000 serisi icindi. Ayriyeten onlar icin olsa da oldukca abartilan bir konuydu, ozellikle ulkemizde NVIDIA fanboylari sagolsun...
7000 serisinde boyle bir sorunla karsilasmaniz olasi değil.

Evet hocam. 4070S one geciren sey teknolojisi (DLSS3)
Performans olarak esit gibi yani tamamdir sagolun hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı