VULCAN-5060Ti sistem alınır mı?

Galax iyi bir marka, ben burada kullanılan ekran kartı yerine palit infinity 5070 olan Gravix 5A'yı tercih ederdim ama Gravix 5A'nın sorunu hava soğutucu seçeneğinin olmaması. 46.2k'ya 120mm'lik sıvı soğutuculu şekilde alınabiliyor, sıvı soğutucu yerine attığınız sistemdeki gibi Thermalright bir hava soğutucu kullanılsaydı direkt gravix 5a derdim. Galax ekran kartlı olan alınabilir bir problem çıkacağını düşünmüyorum.
Birazdan gaming gecesinde bu iki sistem indirime girecek. Hangisini ne gibi özelleştirme yaparak almamı tavsiye edersin

Şu an görünürde güzel bi sistem yok fakat 1-2 gün içerisinde denk gelir. Forumda güncel indirimleri takip et arkadaşlar o sistemlere zaten şu parçası değişip alınır gibisinden yorumlar yapabiliyorlar. O şekilde halledersin

Birazdan gaming gecesinde bu iki sistem indirime girecek. Hangisini ne gibi özelleştirme yaparak almamı tavsiye edersin

Efsane sistem. Hiç kaçırmayın. Galax iyi marka.
Asus Rtx 5070 , R5 7500 f işlemcili hazır sistem aldım . Uygun fiyatlı 2K monitör ne önerirsiniz

Son düzenleme:

Asus Rtx 5070 , R5 7500 f işlemcili hazır sistem aldım . Uygun fiyatlı 2K monitör ne önerirsiniz
Bende bayağı araştırmıştım, bütçe varsa Lenovo Legion R27QE öneriliyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı