Vulcan 7500F alınır mı?

Oyunların depolamaları çok fazla o yüzden 500 GB bir hafıza yetmez bir de NVIDIA ekran kartları bana AMD'ye göre daha iyi geliyor 4060 Ti diğer 4000 serisine göre kötü kalsada DLSS 3 teknolojisi ile bir şekilde kurtarır gibi.

ULTIMA-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Bu sistemi bu şekilde özelleştirip alabilirsin. Ayrıca işlemci için hava soğutucu almanı öneririm. Bütçe artarsa ram'i 32 gb yapabilirsin.
Oyunların depolamaları çok fazla o yüzden 500 GB bir hafıza yetmez bir de NVIDIA ekran kartları bana AMD'ye göre daha iyi geliyor 4060 Ti diğer 4000 serisine göre kötü kalsada DLSS 3 teknolojisi ile bir şekilde kurtarır gibi.
7700xt her alanda 4060ti 8gb'yi her alanda geçer. 16gb vram'lik halinden bile daha iyi. 4070'e yaklaştığı oyunlar bile oluyor

7700XT her alanda 4060 Ti 8 GB'yi her alanda geçer. 16 GB VRAM'lik halinden bile daha iyi. 4070'e yaklaştığı oyunlar bile oluyor.

YouTube'dan oyun performansı karşılaştırmasına baktım 16 GB 4060 Ti'ye bile 10-15 bazı oyunlarda 20 FPS fark koymuş ama DLSS ve FSR kapalı pek bilmediğimden soruyorum FSR DLSS kadar FPS yükseltirmi.

YouTube'dan oyun performansı karşılaştırmasına baktım 16 GB 4060 Ti'ye bile 10-15 bazı oyunlarda 20 FPS fark koymuş ama DLSS ve FSR kapalı pek bilmediğimden soruyorum FSR DLSS kadar FPS yükseltirmi.
Ben AMD ekran kartı kullanırken FSR neredeyse hiç kullanılmadığı için ne derecede katkı sağlıyor bilmiyorum ama genelde o testlerde her şey açık oluyor. Ayrıca sadece oyun mu oynamayı planlıyorsunuz yoksa render için falan kullanacak mısınız?

Hocam şu sistemi almanızı öneriyorum kalan 5 k ya bir hava soğutucu kesinlikle alın kalan paraya 1 TB SSD lilerde birini seçebilirsiniz bütçeye göre
İlla NVIDIA istiyorum dersen
Bu var

Hocam şu sistemi almanızı öneriyorum kalan 5 k ya bir hava soğutucu kesinlikle alın kalan paraya 1 TB SSD lilerde birini seçebilirsiniz bütçeye göre.
İlla NVIDIA istiyorum dersen.
Bu var.

İlla NVIDIA olmasına gerek yok ama birkaç yerde gördüm AMD kartlarda driver sorunları varmış bu karttada var mı bir de tebillon sitesi güvenilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı