Vulcan-7500F sistem eksikleri nelerdir?

Hocam bir de attığım sistemdeki eksikler uyumsuzluklar vb bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Öyle daha mantikli ama kimse almaz diye düşünüyorum.

Sistemde uyumsuzluk yok zaten hazır sistemler ona göre toplanır bu arada şu şekil yapabilirsin, yeni bir SSD alır eski SSD'deki dosyaları transfer edersin yenisine.

Sistemde uyumsuzluk yok zaten hazır sistemler ona göre toplanır bu arada şu şekil yapabilirsin, yeni bir SSD alır eski SSD'deki dosyaları transfer edersin yenisine.

Hocam bu sisteme uygun 2TB SSD önerin bir de şu eski SSD'yi çıkarıp satarken içinin boş olduğunu nasıl anlayacağım çok karışık.

Hocam bu sisteme uygun 2TB SSD önerin bir de şu eski SSD'yi çıkarıp satarken içinin boş olduğunu nasıl anlayacağım çok karışık.
Diske Format atarsın. Bütçe nedir?

Bütçene göre önerebileceğim model bu.
Teşekkürler hocam çözüm atıyorum size

Hocam niye illaki SSD alıyorsunuz ki? Eğer sürekli hızlı çalışması gereken fazla şey yoksa HDD alabilirsiniz ucuz oluyorlar. Tabii eğer Online oyunlar falan oynuyorsanız SSD daha sağlıklı ama dosya falan depolayacaksanız HDD de olur.

Hocam bir şey depolamaya ya da saklamaya ihtiyaç duymuyorum Cyberpunk RDR vb yüksek GBli oyunları indirmem lazım mesela 5 saat RDR girdim sonra Cyber girmek istiyorum ama depolama yok.

RAM'i 5600 MHz yap.

Fark hissedilmiyor neredeyse.

Hocam bir şey depolamaya ya da saklamaya ihtiyaç duymuyorum Cyberpunk RDR vb yüksek GBli oyunları indirmem lazım mesela 5 saat RDR girdim sonra Cyber girmek istiyorum ama depolama yok.

Fark hissedilmiyor neredeyse.
O zaman SSD daha doğru bir tercih olur hocam. Gerçi dediğiniz oyunlar hdd'de de iyi çalışıyorlar ama ileriye dönük olması açısından SSD mühim. Dead Space remake gibi oyunlar Hard diskte fena kasıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı