VX2257 - MHD Displayport Görüntü Gelmiyor

Hhkacmaz

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Viewsonic VX2257 - MHD markalı monitörümden display çıkışından görüntü alamıyorum. Sorun nedir?

Anakart : MSİ Z370 Gaming Plus
Ekran Kartı : MSİ RX460
Monitör : Viewsonic VX2257 - MHD
Kablo : Dark DK CB DPL150

Forumda arama yaptım fakat problemi çözemedim. Acaba yanlış kablo mu aldım? Yoksa kablo mu bozuk? Yardımcı olur musunuz? Kablolaların pin sayısı varmış sanırsam . Eğer kablo bozuksa geri yollayacağım.
Teşekkürler

upupupup

Viewsonic VX2257 - MHD markalı monitörümden display çıkışından görüntü alamıyorum. Sorun nedir?

Anakart : MSİ Z370 Gaming Plus
Ekran Kartı : MSİ RX460
Monitör : Viewsonic VX2257 - MHD
Kablo : Dark DK CB DPL150

Forumda arama yaptım fakat problemi çözemedim. Acaba yanlış kablo mu aldım? Yoksa kablo mu bozuk? Yardımcı olur musunuz? Kablolaların pin sayısı varmış sanırsam . Eğer kablo bozuksa geri yollayacağım.
Teşekkürler

upupupup

Arkadaşlarından kablo bulup test edersen sorun senin kabloda mı anlayabilirsin.

Benim monitörde de DP ile ilgili sorun var. DP ile bağladığımda CS:GO'ya girerken DP No Signal hatası alıyorum ve monitör açılış süresi daha çok uzuyo. HDMI ile denediğimde bu sorunların hiç birisi olmuyo. Ayrıca kutudan çıkan kabloyu kullanıyorum ve kablo 20 pin. Bu pin olayı benimde kafamı kurcalıyo

Sorunu çözdüm. Display Port kablosu düzgün bir şekilde takılmadığı için görüntü alamıyor muşum. Hiç bir problem yok şu anda. Konu kapanabilir. Teşekkürler

Uzun bir aradan sonra kabloyu tekrar denedim. Kabloyu monitöre düzgün takmadığım için görüntü gelmiyormuş. Konu kapanabilir. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı