VX2257-mhd HDMI ve DisplayPort kablo takılı olarak kullanmak

Dp takınca görüntü alamama problemi var sanırsam. O problemi çözse bilen arkadaşlar daha güzel olur.
Dediğin gibi hocam Dark marka DisplayPort kablo kullanıyorum tek takınca bazen sinyal yok vs hatası alıyorum bende ikisini birlikte taktım ama Displayport giriş olarak seçili.

Monitör hangi çıkış seçilirse onu algılayıp o kanal üzerinden giriş sağlar. Yani ikisini de takılı kullanmak zararlı değil ama gereksiz. DP girişi HDMI girişine göre daha yeni ve veri aktarımı daha hızlı bir porttur. Mümkünse onu kullanmanızı önerebilirim.

Dediğin gibi hocam Dark marka DisplayPort kablo kullanıyorum tek takınca bazen sinyal yok vs hatası alıyorum bende ikisini birlikte taktım ama Displayport giriş olarak seçili.
Bak şimdi içime kurt düştü. Dark alıcaktım bende problem yok diyorlardı. Digitus marka var onuda görmüştüm bir yorumda onu tercih edeyim bari. Darklarda sıkıntı var sanki yada daha çok alan olmuş ondan öyle denk geldi.

Bak şimdi içime kurt düştü. Dark alıcaktım bende problem yok diyorlardı. Digitus marka var onuda görmüştüm bir yorumda onu tercih edeyim bari. Darklarda sıkıntı var sanki yada daha çok alan olmuş ondan öyle denk geldi.

Bilmiyorum kardeşim kabloda mı sorun ama daha önce daha kötü bir monitör kullandım dv kablosu ile hatta hiç böyle sinyal yok vs sorunu yaşamadım Displayport kablodan mı başka bir şey mi inan anlamıyorum. İkisini takınca sorunum daha azaldı ama.

@ViewSonic Türkiye @Recep Baltaş @Ali Güngör

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı