VX3276-2K Ölü Piksel Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MrBug

Centipat
Bugün Vatan Bilgisayar'dan 32" VX3276-2K-mhd modelindeki monitörü satın aldım. Orada ölü pikseli göremedim fakat evde karanlık ortamda baktığımda 1 belirgin 2 tanesi birleşik silik halde olmak üzere 3 siyah nokta çıktı. Ne yapmam lazım? Monitörü büyüklük görüntü bazında sevdim ama bazıları garanti 4 ve altını normal kabul ediyor, bir şey yapmıyor diyorlar. Forum üzerinde baktığımda bazı arkadaşlar ürünü garantiye göndermiş, ürün daha çok bozulmuş halde gelmiş. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? İade edeyim mi? Vatan Bilgisayar ürün değişimi yapar mı?
IMG_9778.JPG IMG_9769k.jpg

IMG_9777k.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Vatan Bilgisayar'dan 32" VX3276-2K-mhd modelindeki monitörü satın aldım. Orada ölü pikseli göremedim fakat evde karanlık ortamda baktığımda 1 belirgin 2 tanesi birleşik silik halde olmak üzere 3 siyah nokta çıktı. Ne yapmam lazım? Monitörü büyüklük görüntü bazında sevdim ama bazıları garanti 4 ve altını normal kabul ediyor, bir şey yapmıyor diyorlar. Forum üzerinde baktığımda bazı arkadaşlar ürünü garantiye göndermiş, ürün daha çok bozulmuş halde gelmiş. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? İade edeyim mi? Vatan Bilgisayar ürün değişimi yapar mı?
Eki Görüntüle 455972 Eki Görüntüle 455973

Eki Görüntüle 455970
14 gün iade süren var, bütçe mi aştı de iade et, ölü piksel var dersen yokuşa sürerler. Sabah direk paketleyip götür derim.

14 günü geçmediyse iade et, ancak aldığın gibi kutula hiç birşeyini eksik etme köpüklerini dahi aynı koy kılıf bulmasınlar.

Kardeş bende vatan bilgisayardan Asus marka bir monitör almıştım eve gelip monitörü çalıştırdığımda kocaman bir siyah nokta monitörün ortasında duruyordu ve hemen ertesi gün olduğu gibi kutulu şekilde bütün kutu içeriği tam şekilde götürdüm ve değişim istedim! Bir kaç evrak düzenleyip bana aynı gün yeni bir tane verdiler. Yani garanti felan uğraşma sakın hatta konusunu bile açma orada direk ayıplı ürün kategorisine giriyor diyip değişim talep et. Kolay gelsin.

Kardeş bende vatan bilgisayardan Asus marka bir monitör almıştım eve gelip monitörü çalıştırdığımda kocaman bir siyah nokta monitörün ortasında duruyordu ve hemen ertesi gün olduğu gibi kutulu şekilde bütün kutu içeriği tam şekilde götürdüm ve değişim istedim! Bir kaç evrak düzenleyip bana aynı gün yeni bir tane verdiler. Yani garanti felan uğraşma sakın hatta konusunu bile açma orada direk ayıplı ürün kategorisine giriyor diyip değişim talep et. Kolay gelsin.
Aynen. Aynı gün içerisinde anında değişim yapıyorlarmış.

Bu ülkede ne zaman ayıplı mal satılmayacak? Ne zaman bir şeyler düzgün olacak artık?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba Update getiriyorum konuyu kapayacağım, Vatan ilk başta çamura yattı değişim yapmıyoruz iade Online alırsan geçerlidir vb. cümleler söyledi. Daha sonra değişime ikna oldular onun yerine Samsung 28" UE590 UHD 4K 1ms FreeSync aldım. ViewSonic markasına yanaşmayın, yaklaşmayın. Çalışanlar bile son tercihimdir diyorlar. Alacak olan varsa Samsung'u 4K desteklemiyorsa bilgisayar 30FPS sabit veriyor 2K çekince hafif bulanıklık yapıyor ama oyunlarda dalgalanma yaşatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı