VXE mad r major fare alınır mı?

VXE mad r major alınır mı sizce?
Mcu'su üst düzey piyasanın en iyilerinden denilebilecek kalitede. Keza sensörü de öyle ancak mad r modelindekiyle arasındaki fark gözle görülemeyecek derecede az. 36 gram ağırlığıyla ultra hafif ve premium bir hissiyat veriyor (3 gramlık bir sapma olabilir). Kablolu ve kablosuz 8k hz'lik bir polling rate sunuyor ve bu aşırı yüksek bir sayı. Bataryasının 200 mAh olması bir handikap ancak uzun süreli kullanmadığın sürece epey rahat götürür. Aynı zamanda 8k alıcısı da yanında geliyor diye biliyorum. İşin ergonomi kısmına gelecek olursak ölçütleri 12 x 6,3 x 3,8 cm, bu da orta ve küçük elliler için gayet yeterli miktarlar. Elin büyük ve palm grip tercih ediyorsan ilk başlarda biraz yabancılık hissedebilirsin, ama claw ve fingertip grip kullanıyorsan pek sorun çıkarmaz. Özetlemek gerekirse piyasada en iyi ve fiyatını hakeden üst segment ürünlerden birisi.
 
Son düzenleme:
Mcu'su üst düzey piyasanın en iyilerinden denilebilecek kalitede. Keza sensörü de öyle ancak mad r modelindekiyle arasındaki fark gözle görülemeyecek derecede az. 36 gram ağırlığıyla ultra hafif ve premium bir hissiyat veriyor (3 gramlık bir sapma olabilir). Kablolu ve kablosuz 8k hz'lik bir polling rate sunuyor ve bu aşırı yüksek bir sayı. Bataryasının 200 mAh olması bir handikap ancak uzun süreli kullanmadığın sürece epey rahat götürür. Aynı zamanda 8k alıcısı da yanında geliyor diye biliyorum.
Peki uygulaması var mı makro felan atanabilirmiyim bi bilginiz var mı ?
 
Bilmiyorum daha önceden hiç 3K ya mouse kullanmadım hep 200 300 TL'lik kullandım. O yüzden bilmiyorum.

Eğer 3K bütçen var ise kesinlikle scyrox V6 ya da V8 ikisinin özellikleri aynı zaten shapeleri farklı sana kalmış.

Mad r majorun bataryası uzun ömürlü değil. Ayrıca hafif olsun diye de malzemeden kısmışlar.
 
Eğer 3K bütçen var ise kesinlikle scyrox V6 ya da V8 ikisinin özellikleri aynı zaten shapeleri farklı sana kalmış.

Mad r majorun bataryası uzun ömürlü değil. Ayrıca hafif olsun diye de malzemeden kısmışlar.
Simdi baktımda mad r major daha bi güzel geliyor açıkcası. Mad r major kötü müdür?
 
Simdi baktımda mad r major daha bir güzel geliyor açıkçası. Mad r major kötü müdür?

Scyrox her tierde en iyi mouse olarak konuluyor. Bence dediğim gibi yapın ama mad r major da iyi seçenektir ama dediğim gibi en iyisi scyrox olacaktır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı