Kesinlikle MAD R. Razer sadece sensör olarak bir model üst. Sensör farkını hissederim diyenler için elimde satılık köprü var.
VXE cidden ufak bir mouse. Viper V3 HyperSpeed kadar iyi malzeme kalitesi de yok. Viper HyperSpeed elimde var taş gibi mouse. AAA'dan AA pil dönüştürücü alıp 70grama kadar düşürebiliyosun ağırlığı yani ağırlık bir nebze çözülebiliyor ama evet günümüze göre ağır bir mouse.
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Kablosuz Mouse
Fantech Helios 2 Pro S XD3v3 4K8K Wireless Mouse Benzersiz kalitesiyle, yüksek bağlantı hızıyla, uzun ömürlü switchleriyle ve özel dış kaplamasıyla Şimdi UluGames Stoklarında!!! Marka Fantech Model XD3v3 4K8K Desteklenen Bağlantılar Kablolu / 2.4Ghz (StrikeSpeed Wireless) / Bluetooth 5.3...ulugames.com.tr
Şu ikisine bakabilirsin. Bütçen biraz artıyorsa keymo kodu ile beraber fantech olan 2800'e geliyor. Dareu ise 2500TL. İkisi de çok iyi fareler. Biraz daha şekilleri safe. Kendini net bilmeyen adama ben mad r öneremem maalesef.
Daha ucuz bir öneri olarak da bunu atabilirim. Öylesine denemek için almıştım gayet beğendim bu da iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.