sefhqq Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Yaklaşık 1 haftadır VXE r1'i kullanıyorum herhangi bir sorunu yok ama internetten driveri indirdiğimde driver fareyi görmüyor dongle ile kullanıyorum fakat kablolu denediğimde yine aynı sorunu yaşıyorum nasıl düzelteceğimi bilenler var mı? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 264,5 KB · Görüntüleme: 55
Yaklaşık 1 haftadır VXE r1'i kullanıyorum herhangi bir sorunu yok ama internetten driveri indirdiğimde driver fareyi görmüyor dongle ile kullanıyorum fakat kablolu denediğimde yine aynı sorunu yaşıyorum nasıl düzelteceğimi bilenler var mı?
Çözüm ErkekNeşesi 14 Mayıs 2025 Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? (Düzeltme: Eski sürümü yükleyerek çözdüm sorunu) atk-v-device-2.3.62.zip drive.google.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? (Düzeltme: Eski sürümü yükleyerek çözdüm sorunu) atk-v-device-2.3.62.zip drive.google.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
ErkekNeşesi Decapat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? (Düzeltme: Eski sürümü yükleyerek çözdüm sorunu) atk-v-device-2.3.62.zip drive.google.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleme: 14 Mayıs 2025 Artı 1 Eksi Çözüm
Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? (Düzeltme: Eski sürümü yükleyerek çözdüm sorunu) atk-v-device-2.3.62.zip drive.google.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
KS KS sefhqq Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 ErkekNeşesi dedi: Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? (Düzeltme: Eski sürümü yükleyerek çözdüm sorunu) atk-v-device-2.3.62.zip drive.google.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
ErkekNeşesi dedi: Aynı sorunu yaşıyorum çözebildin mi? (Düzeltme: Eski sürümü yükleyerek çözdüm sorunu) atk-v-device-2.3.62.zip drive.google.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam sorun çözüldü.