VXE R1 için model önerisi

Hayır bütçe daha da artmaz günlük kullanım ve oyun için alacağım düzenli oyun oynayan biri değilim o yüzden uzun vadede üzmeyecek kablosuz almak istiyorum.

Zaten kablosuzlar minimum 2.5 yıl dayanır. Sonrasında batarya değişimi ayrıca switch değişimi ister. İkisi de ucuz şeyler. Değişirsin kullanırsın daha.

VXE R1 almak istiyorum ama en F/P modeli hangisidir? Mesela VXE R1 Pro ile VXE R1 Pro Max arasında cidden fark var mı? Bir de dongle almazsak kaç k Hz'e kadar kullanabiliyoruz? Dongle almazsak mouse kutusundan dongle çıkıyor mu?
ikisi arasında fark edilebilecek şekilde sadece batarya farkı var. Biri 250mAh biri 500mAh malzeme kalıtesi kötü bir mouse değil kendim darmosharkta kullandım darmosharkı sıkınca esniyordu.

İkisi arasında fark edilebilecek şekilde sadece batarya farkı var. Biri 250mAh biri 500mAh malzeme kalıtesi kötü bir mouse değil kendim Darmoshark'ta kullandım Darmoshark'ı sıkınca esniyordu.

Eski üretimlerini kullandıysan normaldir.

İkisi arasında fark edilebilecek şekilde sadece batarya farkı var. Biri 250mAh biri 500mAh malzeme kalıtesi kötü bir mouse değil kendim Darmoshark'ta kullandım Darmoshark'ı sıkınca esniyordu.

Dediğin şey Darmoshark'ın eski üretimidir. Mesela @ubiiyy de bayağı zorluk çekti eski modelinde. Ancak elimde yeni üretimi var sorunsuz. Ayrıca dediğin mAh olayı verimliliğe bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı