- Katılım
- 28 Ocak 2017
- Mesajlar
- 7.997
- Makaleler
- 6
- Çözümler
- 32
VXE R1 Pro kullanıyorum ben bir senedir sararma yok ama Pro'nun kaplaması R1'lerden farklı o yüzden yorum yapmiyim ama sararma olsa forumda illa ki görürdük.
Gördüğün gibi, aşırı fark yok ama R1 biraz daha küçük. Ben 2 aydır kullanıyorum sararma yaşamadım. Ama her beyazda illa sararma olabilir. Çok takıyorsan siyah alabilirsin.
Uyarı veriyor derken? Siteyi VirusTotal'e falan mı attınız?
destek@wraithesports.com'dan mail atarak ne zaman stok yenileneceğini sorabilirsiniz.
Teşekkür ederim, siyahtan devam edeyim o zaman ben.
Alinir hocam. Furylevel Z1 de tercih edilebilir yerine. Batarya konusunda daha iyi. Donanimlari ayni zaten.
Teşekkür ederim, siyahtan devam edeyim o zaman ben.
Evet, tarama sonucu öyle çıktı.
Tamamdır destek üzerinden ulaşacağım. Bu espor takımları ile anlaşma imzalayınca indirim falan da veriyorlar kod olarak sanırsam, o denk gelir mi bilmiyorum bir ona da bakarım.
Arkadaşların dediği gibi Furylevel Z1'i bende öneririm bu arada. Stok beklemek istemezsen yapıştır.
Hocam ben bu fareyi kablolu şekilde de kullanabilme şansım var mı yoksa şarj bitince dolmasını mı beklemeliyim? İlk defa kullanacağım kusura bakmayın.
Kullanabilirsin, beklemene gerek yok.
Çok teşekkür ediyorum, stokları bekleyeyim ben o zaman. Geldiğinde alırım, yapmam gereken, önerdiğiniz bir şey var mıdır? Kullanım için.
Çok teşekkür ediyorum, stokları bekleyeyim ben o zaman. Geldiğinde alırım, yapmam gereken, önerdiğiniz bir şey var mıdır? Kullanım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.