VXE R1 Pro Max double click yapıyor

theorder21

Hectopat
Switch mi aşırı hassas yoksa benimkinde mi bir problem var anlamadim. Tusa bastiktan sonra parmagimi tam cekmeden hafif kaldirinca birkac kez daha basiyor kendiliginden. Ms'i falan dusurdum ama cozulmedi, Switch'ini desgistirmek zorunda miyim? Eski Mouse'umun Switch'ini takarsam ne olur sizce? Hiç daha once bir farenin icini bile acmadim.

Öyle ise iade etmekten başka seçenek yok ama PCB'nin de hatalı olma olasılığı düşük bence. Artık iade etmeyi deneyeceğim yapacak bir şey yok

Hocam geçen göndermiştim fareyi şimdi yine ürün kusurlu denmiş ve değişim veya iade seçeneği sundular. İade edip farklı bir mouse bakacağım. Yine bahsettiğim gibi aklımda Pulsar X2V2 vardı, dermoshark m3s Max vb. Gibi başka önerileriniz varsa iyi olabilir. Gerçi konu da iyice hortladı buradan devam etmesek iyi de olabilir gibi :d

Pulsar X2V2'in mcusu 32 Bit ARM diye belirtilmiş araştırmak gerek hocam. M3s Max iyi seçenek olabilir bu arada shapeleri benziyor.

1745264048769.png

Pulsar X2V2'in mcusu 32 Bit ARM diye belirtilmiş araştırmak gerek hocam. M3s Max iyi seçenek olabilir bu arada shapeleri benziyor.

Eki Görüntüle 2475101

Ben nrf52xxx diye hatırlıyordum ama hocam biraz daha araştırdığımda vazgeçtim. Dermoshark'a yönelebilirim. Biraz araştıracağım. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı