VXE R1 Pro Max double click yapıyor

theorder21

Hectopat
Switch mi aşırı hassas yoksa benimkinde mi bir problem var anlamadim. Tusa bastiktan sonra parmagimi tam cekmeden hafif kaldirinca birkac kez daha basiyor kendiliginden. Ms'i falan dusurdum ama cozulmedi, Switch'ini desgistirmek zorunda miyim? Eski Mouse'umun Switch'ini takarsam ne olur sizce? Hiç daha once bir farenin icini bile acmadim.

Yani bana bakarsan garanti kapsamında olmalı birde switch değişmesi için benmi para ödeyeceğim?
Kesinlikle. Muhtmelen garanti kapsamında yaparlar. Daha yeni mouse, 1 ay olmadı alalı.

Garanti kapsamında yapmaları lazım değil mi hocam? Eğer switch değiştirilince düzelecekse çok sıkıntı olmaz benim için. İleride de sessiz switch takmayı düşünüyordum.

Eğer lehim biliyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz switch alarak. Aldığında böyle miydi?

Eğer lehim biliyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz switch alarak. Aldığında böyle miydi?
Aldığımda da böyleydi hocam. Bir de dediğim gibi bazen yapıyor bazen yapmıyor. Lehim yapmayı biliyorum ancak garantide sorun çıkarır diye pek yapmak istemiyorum açıkçası. İlerde Kailh Silent switchleri denemek istiyorum.

Aldığımda da böyleydi hocam. Bir de dediğim gibi bazen yapıyor bazen yapmıyor. Lehim yapmayı biliyorum ancak garantide sorun çıkarır diye pek yapmak istemiyorum açıkçası. İleride Kailh silent switchleri denemek istiyorum.

Ürünün içini açtığın an garanti bitmez. Bir şekilde garantiye kanıtla sende sorun olmadığını daha iyi bir switch takabiliyor ise taksınlar.

Ürünün içini açtığın an garanti bitmez. Bir şekilde garantiye kanıtla sende sorun olmadığını daha iyi bir switch takabiliyor ise taksınlar.
Valla şuanda kargoyu vermeye gidiyorum hocam. Umarım değiştirirler.

Vallahi şu anda kargoyu vermeye gidiyorum hocam. Umarım değiştirirler.

Merhaba hocam. Bu farenin switchlerini bende şimdi aldım. Aslında araştırınca switchlerde sorun olmadığını birçok kişi demiş. Sizin mousenizde var galiba. Gönderdiniz mi siz?

Merhaba hocam. Bu farenin switchlerini bende şimdi aldım. Aslında araştırınca switchlerde sorun olmadığını birçok kişi demiş. Sizin mousenizde var galiba. Gönderdiniz mi siz?
Evet bugün gönderdim hocam. Umarım değiştirirler. İlginç bir durum. 4 yıl önce 50 tl ye aldığım mouse hala taş gibi duruyorken yeni bir mouseun böyle olması yani :/

Evet bugün gönderdim hocam. Umarım değiştirirler. İlginç bir durum. 4 yıl önce 50 TL'ye aldığım mouse hala taş gibi duruyorken yeni bir farenin böyle olması yani :/

Hocam aslında hiçbir switch kronik değil. Asıl olay bunu nasıl mouseya yerleştirdikleri. Büyük ihtimal sizinki yanlış bir şekilde yerleştirdiler. Bir de garanti kabul etmezlerse fiyat çıkartırlarsa kaç lira çıkacak bana söyleyebilir misin? Aldığım yeni switchler gelince onları yerleştirmek istiyorum ama bunu da ben yapamam.

Hocam aslında hiçbir switch kronik değil. Asıl olay bunu nasıl mouseya yerleştirdikleri. Büyük ihtimal sizinki yanlış bir şekilde yerleştirdiler. Bir de garanti kabul etmezlerse fiyat çıkartırlarsa kaç lira çıkacak bana söyleyebilir misin? Aldığım yeni switchler gelince onları yerleştirmek istiyorum ama bunu da ben yapamam.
Eğer garanti kapsamında yapmazlarsa ne anladım ben bu işten. Burda kullanıcı kaynaklı bir durum söz konusu değil. Para isterlerse kabul etmem açıkçası. Gider kendim istediğim switchi alır kendim yaparım para ile yapacaklarsa. Yine para isterlerse miktarını söylerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı