VXE R1 Pro Max double click yapıyor

theorder21

Hectopat
Switch mi aşırı hassas yoksa benimkinde mi bir problem var anlamadim. Tusa bastiktan sonra parmagimi tam cekmeden hafif kaldirinca birkac kez daha basiyor kendiliginden. Ms'i falan dusurdum ama cozulmedi, Switch'ini desgistirmek zorunda miyim? Eski Mouse'umun Switch'ini takarsam ne olur sizce? Hiç daha once bir farenin icini bile acmadim.

Hocam switch alacaksanız eğer AliExpress'ten falan alın. Türkiye'de çok fahiş fiyat istiyorlar. 10 tanesini 2 tanesinin fiyatına aldım az önce AliExpress'ten

Hocam aynı durumu ben de yaşıyorum. Durum güncellemesi yapabilir misiniz? Switchleri garanti kapsamında değiştiriyorlar mı?

Hocam aynı durumu ben de yaşıyorum. Durum güncellemesi yapabilir misiniz? Switchleri garanti kapsamında değiştiriyorlar mı?
Şuanda en son kargonun ellerine ulaştıkları hakkında mail aldım. Atılan ilk mailde süreç 10-14 gün sürebilir diyordu. Son mail geleli 6 gün oldu hala cevap bekliyorum. Güncelleme olursa unutmazsam buraya eklerim hocam.

Ben de bugün kargoya verdim. Aynı şekilde 10-14 gün süreceğini söylediler. Sizin gibi diğer arkadaşlara da bilgi verebilmek için güncelleme yapacağım hocam.

Ben de bugün kargoya verdim. Aynı şekilde 10-14 gün süreceğini söylediler. Sizin gibi diğer arkadaşlara da bilgi verebilmek için güncelleme yapacağım hocam.

Bugün ürünün kusurlu olduğu hakkında mail attılar hocam. Para iadesi veya değişim yapabilirsiniz dediler. Değişim talep ettim. Hemen yeni sipariş oluşturdular, yarın kargoya verilir diyorlar. Hiçbir şekilde ücret ödemedim bu süreç içerisinde. Wraith arkasında durdu ürünün.
Umarım yeni gelen sıkıntı çıkarmaz ileride.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam. Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmadan gönlünüzce kullanırsınız.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam. Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmadan gönlünüzce kullanırsınız.
Teşekkürler hocam, umarım yine patlamaz ilerde elimde .

Şimdi teknik servis tutanağı yolladılar hocam. Swtichte içe göçme, takılma problemi olduğunu belirtmişler. Hafif malzeme tabii, yılların G300S'inden geçtikten sonra biraz daha nazik kullanmam gerekiyor sanırım. Aynı şekilde hiçbir şekilde ücret talep etmediler. Ürün elime ulaştığı zaman tekrar bir güncelleme yapacağım.

Kolay kolay bozulmaması gerekir yine de hocam, switchler arızalıymış muhtemelen.

Yenisi geçtiğimiz günlerde ulaştı, şuan bir sorun yok gibi duruyor.

Kolay kolay bozulmaması gerekir yine de hocam, switchler arızalıymış muhtemelen.

Yenisi geçtiğimiz günlerde ulaştı, şuan bir sorun yok gibi duruyor.
Bilemiyorum artık. Ben de sert davrandığımı düşünmüyorum ama daha da dikkat etmek gerekiyor. Ucuz mal değil sonuçta. Ürün bugün elime ulaştı. Double click testini de yaptım. Şuanlık herhangi bir sorun yok. Switchler hakkında kalitesiz veya çok hassas diyen arkadaşları görmüştüm. Umarım belli bir süre tekrar böyle bir sorunla kaşılaşmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…