gayet güzel hiçbir sorunum yoktur memnunumDurum ne memnun musun?
gayet güzel hiçbir sorunum yoktur memnunumDurum ne memnun musun?
Güncel durum nedir hocam? Valorant ve Fortnite gibi oyunlar için alacağım gecikme, takılma falan var mı?2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Oldukça hafif ve çatırdama esneme gibi durumlar yok. Büyük eller için küçük gelebilir benim bir önceki mouseum büyüktü ama kısa sürede alıştım R1 Pro Max'e. Claw grip kullananları memnun edecektir ancak palm kullananlar da rahatlıkla kullanabilir. Optiğine falan zaten yorum yapmaya gerek yok en iyi optiklerden birine sahip. Geldiği gün tamamen şarj ettim 2 haftadır bitmedi şarjı. Son 2-3 gündür %30 şarjı var gösteriyor son 2-3 gün içerisinde çok yoğun kullanmadım ama kullansam bile en az 2-3 hafta şarjı gider diye düşünüyorum. Zaten çok kısa sürede şarj oluyor. Mouse ayarlarını yaptığınız bir websitesi var ATK HUB Beta diye. Buradan fazla güç harcayan performans modunda kullanıyorum ona rağmen şarjı bu seviyede.
Güncel durum nedir hocam? Valorant ve Fortnite gibi oyunlar için alacağım gecikme, takılma falan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.