VXE R1 Pro Max Mouse skatezinin jelatini nasıl çıkartılır?

BateEdits

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5-12400F / Geforce RTX 2060S / Samsung G3 Odyysey 180hz
Arkadaşlar yeni mouse olarak VXE R1 Pro Max aldim altinda jelatin varmış herhalde skatezlerde. Tırnak ile zarar vermek istemiyorum denedim olmadı zorlamadim ondan dolayi. Nasıl çıkartacağım bunlari bilen var mı?

Arkadaşlar yeni mouse olarak VXE R1 Pro Max aldim altinda jelatin varmış herhalde skatezlerde. Tırnak ile zarar vermek istemiyorum denedim olmadı zorlamadim ondan dolayi. Nasıl çıkartacağım bunlari bilen var mı?
Tırnağınızla zarar verebileceğiniz kadar hassas değiller, dümdüz çıkarın işte 😀 Korkmanıza gerek yok.

Jelatin sökmek için konu açanında ilk defa görüyorum :)

Hocam mouselarda jelatin var diyorlar ama çıkartamıyorum, yoktur belki.

Hocam bir fotoğraf atabilir misiniz? Var deseler de belki yoktur. Bu arada tırnak ile çok ama çok sert bastırmadıkça ve dibine dibine sokup yerinden sökecek kadar abanmadıkça sorun olmayacaktır. Ama belki üzerinde koruma da olmama ihtimali var.

Hocam gözüküyor mu bilmiyorum biraz kötü kameram kusura bakmayın.

IMG20250404011859_01.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam mouselarda jelatin var diyorlar ama çıkartamıyorum yoktur belki
Skatezlerin altında mi jelatin var. Ben vxe mad r aldım daha yeni ama jelatin vs pek hatırlamıyorum. Sanırsam bir kağıdın üzerindeydi oradan alip direkt mouse nin altına yapıştırdım. Jelatin olduğuna emin değilseniz tirnaginiz ile zorlayip skatelzere zarar vermeyin. Fotoğraf atarsan daha iyi yardimci olabiliriz.

Hocam mouselarda jelatin var diyorlar ama çıkartamıyorum, yoktur belki.

Hocam gözüküyor mu bilmiyorum biraz kötü kameram kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 2461385
Tamam yapistirmişsin işte nerede jelatin var

Skatezlerin altında mi jelatin var. Ben vxe mad r aldım daha yeni ama jelatin vs pek hatırlamıyorum. Sanırsam bir kağıdın üzerindeydi oradan alip direkt mouse nin altına yapıştırdım. Jelatin olduğuna emin değilseniz tirnaginiz ile zorlayip skatelzere zarar vermeyin. Fotoğraf atarsan daha iyi yardimci olabiliriz.

Tamam yapistirmişsin işte nerede jelatin var
Hocam yapışık geldi mouse, mouseların skatezlerinin üstünde jelatin oluyor yazıyordu internette ondan dolayı sizlere sorayım dedim

Vallahi buradan belli olmuyor ben aldigimda yoktu oyle bir jelatin. Ama benim düşüncem eğer jelatin olsaydı kolayca çıkardı diye düşünüyorum. O derecede yapışık bir jelatin neden koysunlar ki? Yani sizin çıkarmaya çalışıp ta cikaramayacaginiz derecede bir jelatin sanmıyorum olsun. Yanında yedek gelen skatez varsa onlara da bakabilirsiniz.

Hocam yapışık geldi mouse, farelerin skatezlerinin üstünde jelatin oluyor yazıyordu internette ondan dolayı sizlere sorayım dedim.

Nerede yazıyor? Belki siz yanlış anlamış olabilirsiniz.

Hocam yapışık geldi mouse, farelerin skatezlerinin üstünde jelatin oluyor yazıyordu internette ondan dolayı sizlere sorayım dedim.

Ama jelatin olduğundan eminseniz daha iyi kontrol etmenizi öneririm. En azından kendi farem da böyle bir durum yoktu.

Vallahi buradan belli olmuyor ben aldigimda yoktu oyle bir jelatin. Ama benim düşüncem eğer jelatin olsaydı kolayca çıkardı diye düşünüyorum. O derecede yapışık bir jelatin neden koysunlar ki. Yani sizin çıkarmaya çalışıp ta cikaramayacaginiz derecede bir jelatin sanmıyorum olsun. Yanında yedek gelen skatez varsa onlara da bakabilirsiniz.

Nerede yazıyor. Belki siz yanlış anlamış olabilirsiniz.

Ama jelatin olduğundan eminseniz daha iyi kontrol etmenizi öneririm. En azından kendi farem da böyle bir durum yoktu.

Yok herhalde hocam doğru diyorsunuz o kadar yapışık yapmazlardı herhalde. Sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı