VXE R1 Pro Max nasıldır?

BateEdits

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5-12400F / Geforce RTX 2060S / Samsung G3 Odyysey 180hz
Arkadaşlar selam, dün Wraith e-sports'un kendi sitesinden VXE R1 Pro Max model mouse aldım, mouse sizce nasıl? Bir de Wraith kargoyu kaç günde eve ulaştırıyor? 3 Nisanda kargoları kargo şirketlerine teslim edeceklermiş bayramdan dolayı yani perşembe teslim ederlerse İzmir'e kaç günde ulaşır? Not: Aras Kargo seçeneğini işaretledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, dün Wraith e-sports'un kendi sitesinden VXE R1 Pro Max model mouse aldım, mouse sizce nasıl? Bir de Wraith kargoyu kaç günde eve ulaştırıyor? 3 Nisanda kargoları kargo şirketlerine teslim edeceklermiş bayramdan dolayı yani perşembe teslim ederlerse İzmir'e kaç günde ulaşır? Not: Aras Kargo seçeneğini işaretledim.

Darmoshark M3S Max Wireless Mouse bunu alman daha iyi olurdu. Özellikleri daha iyi.

Kötü tercih. VXE Mad R veya Scyrox V8 alabilirdin.

VXE R1 kullanmıştım eskiden. Ne şekli, ne tıklama hissi hoşuma gitmemişti. Tercih etmem asla.

Fiyatina degmez. Ayni fiyata Darmoshark M3 Pro Max ve daha ucuza MCHOSE A5 Ultra daha iyi.

Darmoshark M3S Max Wireless Mouse bunu alman daha iyi olurdu. Özellikleri daha iyi.

Ne farkları var bu model ile hocam?

Ne farkları var bu model ile hocam?

M3 Pro Max daha büyük. Ve aralarında 2 gram ağırlık oynuyor başka farkları yok.

M3 Pro Max daha büyük. Ve aralarında 2 gram ağırlık oynuyor başka farkları yok.

Fark var aslinda hocam. R1 Pro Max paw 3395 kullaniyor M3 PM 3950. M3 ttc qinglong switch kullaniyor R1 Pro Max kalih kullaniyor. M3 Pro Max 8K destekliyor R1 Pro Max 4K.

Simdi farkettim m3s max ile karsilastirmissiniz 😅. Kış uykusundan uyandım dalginligima gelmis 🤣.

Fark var aslinda hocam. R1 Pro Max paw 3395 kullaniyor M3 pm 3950. M3 ttc qinglong switch kullaniyor R1 Pro Max kalih kullaniyor. M3 Pro Max 8K destekliyor R1 Pro Max 4K.

Simdi fark ettim m3s Max ile karsilastirmissiniz 😅. Kış uykusundan uyandım dalginligima gelmis 🤣.

Hocam m3s Max ile M3 Pro Max karsilastirdim :D. Günaydınlar.

Kötü tercih. VXE Mad R veya Scyrox V8 alabilirdin.

VXE R1 kullanmıştım eskiden. Ne şekli, ne tıklama hissi hoşuma gitmemişti. Tercih etmem asla.
Mad R hakkında çok şikayet gördüm hocam ondan yönelmedim oraya, V8 i yeni duydum.

1.5 yıldır aktif sorunsuz kullanıyorum. Memnunum. Kargoya verildikten sonra maks 2 günde ulaşır.
Sağolun hocam şarj ne kadar da oluyor, kaç saatte bitiyor ortalama olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı