Başlıktan da gördüğünüz üzere sizce hangisi daha iyi?
Başlıktan da gördüğünüz üzere sizce hangisi daha iyi?
O rezalet shape e o kadar para verilir mi tartışılır? Mouse da bir yerden sonra en önemli şey shape. Bu fiyata alacağın ürünlerin sensörlerindeki veya switchlerindeki farkı zaten hissetmezsin bile. Scyrox V8 alabilirsin yanına da skatez.
Kesinlikle ASUS daha iyi, aynı segmentin ürünleri sayılacaklarını bile düşünmüyorum.
Scyrox V8 ikisinden daha mı iyi?
Eğer elinde çok büyük değilse ve scyrox V8 tarzı shapei seviyorsan o fiyata daha iyi mouse yok. Ben 2800 TL'ye buradan aldım zamlanmış ama şu anda ben ve arkadaşım kullanıyoruz çok memnunuz. Bundan önce de VGN Dragonfly F1 MOBA kullanıyordum. Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse UyumluFiyatı, Yorumları - Trendyol
O yanındaki kutu gibi şey ne işe yarıyor acaba? Ve beni ömürlük götürebilir mi, yazılımı vs kullanışlı mı arada fazla CPS yapıyorum da.
Yanındaki kutu kendi alıcısı. Yani ömürlük biraz ucu açık bir şey. Uzun süre götürür düzgün kullandığın sürece.
Şu anda ön siparişle 2600₺ ye düşmüş.
Düşünmeden alabilirsin ben de 2800 TL'ye satın almıştım Trendyol üzerinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.