VXE R1 Pro Max vs Razer Viper V3 HyperSpeed

Onu nasıl yapacağım hocam?
Parolapara ve iyzico uygulamasını telefonuna yükle.

Toplam 3 tane kampanya var, 2 si iyzicoda 1 tanesi parolaparada.

Bu konuda kampanyalardan 2 tanesini anlatmıştım ve bunlara ek olarak şu kampanyaya da katıl.

Nasıl yapıldığını da konuda anlatmıştım hocam, oradan bakabilirsin ama aklına takılan bir şey olursa sor yine.

Parolapara ve İyzico uygulamasını telefonuna yükle.

Toplam 3 tane kampanya var, 2'si İyzico'da 1 tanesi Parolapara'da.

Bu konuda kampanyalardan 2 tanesini anlatmıştım ve bunlara ek olarak şu kampanyaya da katıl.

Nasıl yapıldığını da konuda anlatmıştım hocam, oradan bakabilirsin ama aklına takılan bir şey olursa sor yine.

Teşekkürler hocam. Merak ettiğim bir şey var bu cashbackleri tekrardan ibanımıza çekebiliyor muyuz acaba veya Papara hesabımıza vs. bir de hocam yanlış anlamadıysam attığınız linkteki "hoş geldin İyzico ile öde, 500 TL kazan" + İyzico Gaming gen %10 indirim + Parolapara %50 cashbackle 3kya alacağım Scyrox Total'de 1200TL indirimli şekilde 1800TL'ye geliyor doğru mudur?

eşekkürler hocam. Merak ettiğim bir şey var bu cashbackleri tekrardan ibanımıza çekebiliyor muyu
Parolaparadakini çekebiliyorsun ama iyzicodaki çekilmiyor ama iyzico sanal kart oluşturup sonrasında internette harcayabilirsin çoğu sitede.

Scyrox Total'de 1200TL indirimli şekilde 1800TL'ye geliyor doğru mudur?
Evet.

Bir de iyzico 500 TL kampanyası için önceden alışveriş yapmamış olmanız lazım ve bazıları önceden bilmeden kullanmış oluyor. O yüzden iyzico hesabı açtıktan sonra uygulamada alışverişlerim kısmına gidip önceden alışveriş yapıp yapmadığınızı kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı